Εύκολος στόχος για τρολάρισμα έγιναν φοιτητές από τις ΗΠΑ, όταν άρχισαν να διαμαρτύρονται για την ανθρωπογεωγραφία που συνάντησαν σε κλαμπ στο Soho του Λονδίνου.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια ομάδα φοιτητών από την Αμερική, βγήκαν ένα βράδυ στο Λονδίνο για αχαλίνωτο κλάμπινγκ. Πήγαν σε ένα μαγαζί όπου, σύμφωνα με τις αναρτήσεις τους στο Reddit, τα ποτά ήταν πολύ ακριβά και δεν υπήρχαν παρά ελάχιστες γυναίκες, ενώ συνολικά ο κόσμος ήταν μεγάλης ηλικίας.

Δεν ήξεραν όμως οι φοιτητές πως το Soho, όπου επέλεξαν να πάνε, είναι μια περιοχή που φημίζεται για την queer κοινότητα της και για τα gay friendly ή gay exclusive μέρη για διασκέδαση.

«Χθες βράδυ, ο φίλος μου κι εγώ βιώσαμε την εμπειρία του Soho και δεν εντυπωσιαστήκαμε. Τα ποτά ήταν ακριβά (αυτό το περιμέναμε), αλλά δεν βοήθησαν ιδιαίτερα, αφού σε κάθε μπαρ το 90% ήταν άντρες. Και έμοιαζαν σχετικά πιο γερασμένοι. Επίσης, κάποιοι ήταν αρκετά creepy. Έμοιαζε με τουριστικό σποτ για να πιεις. Είμαστε φοιτητές παρεμπιπτόντως», έγραψε ένας από αυτούς.

Το Soho είναι το gay hub του Λονδίνου

Η ανάρτησή του γέμισε με σχόλια και πήρε και 3.000 upvotes. Γρήγορα είδαν την ανάρτηση Βρετανοί και δεν έχασαν ευκαιρία να τρολάρουν τον φίλο από την Αμερική. «90% άντρες σε μπαρ στο Soho; Χαχα, δεν θα το φανταζόμουν ποτέ…», έγραψε ένας χρήστης.

«Μήπως έπαιζαν τα μεγάφωνα Τζούντι Γκάρλαντ και Cher;», σχολίασε ένας άλλος. «Κυρίως ABBA και τραγούδια της Eurovision», είπε ένας τρίτος.

Κι αν με όλα αυτά, δεν είχε γίνει κατανοητή η αστοχία των Αμερικάνων, ήρθε ένα σχόλιο για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. «Χρυσό μου, πήγες στην γκέι γειτονιά του Λονδίνου και διαμαρτύρεσαι που είχε μόνο άντρες. Αχ, χρυσό μου…»

Βλέποντας αυτά τα σχόλια, ο Αμερικανός φοιτητής πρόσθεσε στην αρχική του ανάρτηση ένα «oh god», δείχνοντας πως είχε καταλάβει τι πήγε λάθος στις προσδοκίες του και της παρέας του.

Φυσικά, το τρολάρισμα δεν σταμάτησε, με αρκετούς να ζητάνε αυτή η ανάρτηση να μπει στο Hall of Fame του Reddit.

* Πηγή: Dailymail