Τον Στέφανο Κασσελάκη και την από κοινού εμφάνισή του με τον σύντροφό του σχολίασε επίμονα στον ΣΚΑΙ, ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Πάρα πολύ ωραίο όλο αυτό, μια χαρά. Αλλά εγώ δεν έχω δει άλλους πολιτικούς να έχουν την σύζυγο από δίπλα. Πρέπει να κοπεί αυτό το βιολί. Το κάναμε μία, το κάναμε δύο, εντάξει το εμπεδώσαμε, τα παιδιά είναι παντρεμένα. Οκ, δικαίωμά τους, προσωπικά δεν με απασχολεί καθόλου», αναφερόμενος στο νέο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Δημήτρης Οικονόμου τόνισε ότι «μπορεί να είναι ένα μοντέλο αυτό», με τον Άρη Πορτοσάλτε να συνεχίζει: «Ένα θέμα είναι το μοντέλο, άλλο θέμα είναι η ανοχή που δείχνει η κοινωνία και ένα άλλο είναι η επιβολή. Είναι τρία διαφορετικά ζητήματα. Αλλά το τέταρτο είναι η δουλειά. Στη δουλειά δεν πάμε ζεύγη μαζί. Η σύζυγος πάει στη δουλειά της, ο σύζυγος στη δική του δουλειά»

Ο Άκης Παυλόπουλος από πλευράς του, πρόσθεσε: «Φαντάζεστε πλάνο του κ.Μητσοτάκη με την κυρία Μαρέβα και τον Πίνατ στο γυμναστήριο; Θα είχαν πέσει τα τσιμέντα…».

Ο Βαγγέλης Παπαδημητρίου απάντησε πως «δεν μας ενοχλεί αν ήταν γυναίκα δίπλα του, αλλά το ότι είναι άντρας δίπλα του», με τον Πορτοσάλτε να τον διακόπτει λέγοντάς του: «Όχι όχι το ίδιο θα με ενοχλούσε…».