Το Open σε συνεργασία με εταιρεία τεχνολογίας Adweb ανακοινώνει τη διάθεση της υπηρεσίας δυναμικών διαφημίσεων DAI (Dynamic Ad Insertion).

Εδώ και χρόνια συστήματα όπως το geofencing λειτουργούν αποτελεσματικά στο marketing και καλύπτουν τις ανάγκες των καταναλωτών στοχευμένα. Η δυνατότητα δυναμικής διαφήμισης στο τηλεοπτικό πρόγραμμα Open επομένως παρέχει προστιθέμενη αξία στους διαφημιζόμενους, καθώς εξασφαλίζει στόχευση στο κοινό με βάση τη γεωγραφική τοποθεσία και σταδιακά τα επιμέρους ενδιαφέροντα των καταναλωτών.

Μέσω αυτής της διαδικασίας, τα μηνύματα μεταδίδονται και προωθούνται κάθε φορά στους κατάλληλους αποδέκτες. Ταυτόχρονα, οι τηλεθεατές εκτίθενται σε διαφημίσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους, χωρίς να αλλάζει η εμπειρία θέασης την ώρα που παρακολουθούν τα αγαπημένα τους προγράμματα στο Open.

Παράλληλα, στους συνεργάτες-διαφημιζόμενους παρέχονται εργαλεία αξιολόγησης της απόδοσης της καμπάνιας τους σε πραγματικό χρόνο, ενώ μπορεί να υπάρξει διασύνδεση και με τα δικά τους ανάλογα εργαλεία, καθώς η νέα υπηρεσία υποστηρίζει το πρωτόκολλο VAST.