Οι πρώτες φωτογραφίες της Lily James ως Pamela Anderson στην σειρά Hulu, «Pam & Tommy» καθήλωσαν το διαδίκτυο τον Μάιο του 2021 και τώρα έχουμε στην διάθεση μας και το πρώτο trailer. O Sebastian Stan πρωταγωνιστεί ως ο ντράμερ των Motley Crue, Tommy Lee, σε μια ιστορία που αφηγείται την ιστορία του περίφημου sex tape από το 1996.

Ο σκηνοθέτης της σειράς Craig Gillespie υπηρέτησε ως σκηνοθέτης του “I, Tonya”. Είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τους συν-σεναριογράφους και τους showrunner Robert Siegel και DV DeVincentis. Οι Chip Vucelich, Dylan Sellers, Sarah Gubbins και Dave Franco είναι επίσης εκτελεστικοί παραγωγοί.

«Μοιάζει κατά κάποιον τρόπο πολύ με το I, Tonya», είπε πρόσφατα ο Gillespie στο Collider για το έργο. «Υπάρχει η θυματοποίηση των μέσων ενημέρωσης και το τι συνέβη με αυτήν την κασέτα που ήταν τόσο προσβλητική γι’ αυτά και πώς πραγματικά έβλαψε σοβαρά την προσωπική τους ζωή και την καριέρα της. Υπάρχει αυτή η κατάσταση με το κοινό που κοροϊδεύει, αλλά δεν ξέρει την ιστορία».

Το teaser περιλαμβάνει την Lily James ως Pamela και τον Lee του Sebastian Stan , δείχνοντας στιγμιότυπα από τον παθιασμένο γάμο τους. Το βίντεο παρουσιάζει επίσης τον Seth Rogen ως τον Rand Gauthier, τον άνδρα που έκλεψε και διένειμε τo sex tape. Eίναι επίσης παραγωγός της σειράς με τον επί χρόνια συνεργάτη του, Evan Goldberg. Το cast περιλαμβάνει τους Taylor Schilling, Nick Offerman, Andrew Dice Clay, Pepi Sonuga, Spenser Granese και Mozhan Marnò.

Τι θα δούμε στο «Pam & Tommy»

Στο trailer, πέρα από το εμφανές black humor, βλέπουμε πολλές λεπτομέρειες που παραπέμπουν στην δεκαετία των 90s. Δεν είναι ξεκάθαρο κατά πόση η σειρά θα προβάλει την πιο σκοτεινή πλευρά του γάμου της Aderson με τον Lee, συμπεριλαμβανομένης της σύλληψής του για κακοποίηση συζύγου το 1998.

Η σχέση τους μονοπωλούσε στα ταμπλόιντ διασημοτήτων τη δεκαετία του 1990, όπως και το σκάνδαλο όταν κλάπηκε και διέρρευσε στο κοινό η σεξουαλική κασέτα από τον μήνα του μέλιτος. Η σειρά καλύπτει το σκάνδαλο και τις συνέπειες της. Η Anderson κατέληξε να μηνύσει τον διανομέα, την Internet Entertainment Group, που διέρρευσε τo sex tape και τελικά σύναψε μια εμπιστευτική συμφωνία διακανονισμού με την εταιρεία.

Θα δραματοποιήσει το ειδύλλιο του διδύμου, ξεκινώντας με το γάμο αφού γνωρίζονταν μόνο για 96 ώρες το 1995.  Το ζευγάρι χώρισε το 1998, έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά, τον Brandon και τον Dylan. Ο χωρισμός προέκυψε μετά από καταγγελίες της Pam για κακοποίηση από τον σύντροφό της. Ο Lee καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών. Το “Pam & Tommy” θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Φεβρουαρίου 2022. 

https://www.youtube.com/watch?v=iQqzMMNrQQI&feature=emb_title