H Iggy Azalea πάει την καριέρα της στην… ψυχαγωγία ενηλίκων σε άλλο επίπεδο. Αφού έγινε μέλος του OnlyFans τον περασμένο Ιανουάριο, η διάσημη ράπερ (με την μεγαλύτερη της επιτυχία να είναι το τραγούδι «Black Widow») δεν έχασε χρόνο και το πήγε παρακάτω, δημοσιεύοντας ένα sex tape της.

Δεν έχει καταστεί σαφές, βέβαια, αν πρόκειται για μία ροζ ταινία με σεξουαλικές πράξεις, ωστόσο αξίζει να αναφερθεί πως έχει γίνει ήδη sold out. 

Σημειώνεται πως η Iggy είχε εμπλακεί το 2014 σε ροζ σκάνδαλο. Εκείνη την εποχή, ο πρώην φίλος της Hefe Wine τραγουδιστής της χιπ χοπ, βρισκόταν σε συζητήσεις με εταιρεία πορνό για την πιθανή κυκλοφορία του ροζ βίντεο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, η Iggy αρνήθηκε ότι ήταν η ίδια στο βίντεο και απέρριψε ένα μεγάλο ποσό για την κυκλοφορία του. Αναφορικά με την Sydney Morning Herald, οι δικηγόροι της ράπερ απείλησαν με μήνυση την εταιρεία, αν προωθούσαν την ταινία στην αγορά με το όνομα της Azalea.

Πάντως αυτή την εποχή η Iggy μαζεύει εκατομμύρια από τη δημοσίευση του απαγορευμένου περιεχομένου στο OnlyFans, παρόλο που παρελθόν είχε δηλώσει ότι δεν θα συμμετείχε ποτέ στην πλατφόρμα, δηλώνοντας το 2021 ότι «δεν ήθελε να ασχοληθεί με κάτι τέτοιο».