Για τους μη γνωρίζοντες, η Kim Kardashian μπορεί να είναι κόρη ενός γνωστού δικηγόρου, του Robert Kardashian, που ενεπλάκη στην υπόθεση O. J. Simpson, αλλά τη μεγάλη της αναγνωρισιμότητα την πήρε μετά τη διαρροή του περίφημου sex tape της με τον Ray J πίσω στο 2007. Από τότε έχουν συμβεί πολλά και ο Ray J έχει αρνηθεί επανειλημμένα ότι ο ίδιος διέρρευσε το tape και με αφορμή αυτό που συνέβη πρόσφατα, μίλησε στην Dailymail για την ύπαρξη ενός δεύτερου sex tape.

Πριν λίγες ημέρες προβλήθηκε στο Hulu ένα επεισόδιο από το ριάλιτι των Kardashians, όπου ο γιος της Kim παίζει στο Roblox, μια πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας, και κάποια στιγμή εμφανίζεται μια διαφήμιση για την ύπαρξη δεύτερου sex tape της μαμάς του.

Ο Ray J τόνισε στην Dailymail ότι δεν κατείχε ποτέ αντίγραφο του βίντεο που έκαναν μαζί και στην κατοχή του είχε μόνο μηνύματα και φωτογραφίες της Kim Kardashian από το 2002 ως το 2009. Επιμένει πως δεν έκανε ποτέ τίποτα απ΄όσα του έχει προσάψει η Kim και η οικογένεια της στο επεισόδιο και εξέφρασε την έντονη ενόχλησή του από τις υπόνοιες της Kim πως έχει στην κατοχή του βίντεο όπου απεικονίζεται να τοποθετεί «έναν δονητή στον πρωκτό μου». «Με έκανε να ακούγομαι σαν βιαστής και αυτό ήταν ψέμα», είπε χαρακτηριστικά.

Η Kris Jenner οργάνωσε τη διαρροή, λέει ο Ray J

Μάλιστα, μετά το επεισόδιο ο Ray J αντάλλαξε μηνύματα με την Kim, όπου εκείνη του εξηγεί ότι έκανε ένα σαρκαστικό αστείο και γελούσε όταν το είπε.

«Έχω μείνει στις σκιές για πάνω από 14 χρόνια επιτρέποντας στις Kardashian να χρησιμοποιούν το όνομά μου, να με εκμεταλλεύονται και να κερδίζουν δισεκατομμύρια δολάρια για πάνω από μια δεκαετία για ένα θέμα που δεν έχω μιλήσει ποτέ εγώ. Δεν διέρρευσα ποτέ τίποτα. Δεν έχω διαρρρεύσει ποτέ sex tape στη ζωή μου. Δεν ήταν ποτέ διαρροή. Ήταν μια συμφωνία και μια συνεργασία ανάμεσα σε μένα την Kris Jenner και την Kim και πάντοτε ήμασταν συνεργάτες από την αρχή του πράγματος».

Ο Ray J παραδέχτηκε πως αυτός πρότεινε την δημοσίευση του βίντεο στην Kim έχοντας δει τι αντίκτυπο είχε στην καριέρα της Paris Hilton, όταν διέρρευσε το δικό της sex tape με τον Rick Saloman. Η Kim υποστηρίζει πως δεν ήθελε να το κάνει, αλλά ο Ray έχει άλλη άποψη και αναφέρει πως πείστηκε πολύ εύκολα και ανέθεσε στη μητέρα της να το οργανώσει μαζί με την Vivid Entertainment, μια εταιρεία ειδική σε sex tapes.

Υπήρξε και συμβόλαιο που υπεγράφη από τους τρεις τους, το οποίο έκανε λόγο για τρία βίντεο, μεταξύ των οποίων δύο sex tapes, ένα στο ξενοδοχείο Esperanza στο Cabo San Lucas του Μεξικό, ένα στη Σάντα Μπάρμπαρα και ένα τρίτο που θα ήταν το intro του πρώτου sex tape. Μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει μόνο το πρώτο και οι άλλες δύο κασέτες βρίσκονται σε ένα κουτί παπουτσιών που έχει η Kim κάτω από το κρεβάτι της, υποστηρίζει ο Ray J.

«Αυτή τα κράτησε όλα. Έπρεπε να πάει να βρει την κασέτα και μετά να την παρουσιάσει. Δεν είχα ποτέ κάτι στην κατοχή μου στη διάρκεια της σχέσεης μας. Δεν είχα ούτε μία στο σπίτι μου. Αυτή τις είχε όλες. Τις κρατάει σε ένα κουτί παπουτσιών Nike κάτω από το κρεβάτι της. Τώρα είμαι σίγουρος πως έχει μεγαλύτερο κρεβάτι και καλύτερα κουτιά. Έτσι όμως κυκλοφόρησε το βίντεο. Μόλις της είπα την ιδέα, μεταξύ σοβαρού και αστείου, ήταν απόλυτα σύμφωνη, μίλησε στη μαμά της και μετά ξέφυγε από τον έλεγχό μου.

Είχα τάσεις αυτοκτονίας γιατί όταν ξέρεις ότι κάτι είναι αληθινό και βλέπεις μια οικογένεια να χτίζει αυτοκρατορία σε ένα ψέμα που έφτιαξαν, σου ραγίζει την καρδιά και δείχνει ασέβεια σε όλους που είναι στη βιομηχανία του θεάματος και είναι ειλικρινείς στην τέχνη τους.

Ως ένας μαύρος που ζει και εργάζεται στις ΗΠΑ, είναι δύσκολο να σηκώνομαι κάθε μέρα και να κοιτάζω στο νερό ή να κοιτάζω στην οικογένεια μου και να ξέρω ότι πιστεύουν για μένα κάτι που είναι 1.000% στην αντίθετη πλευρά. Πώς ζει κανείς έτσι; Δε μπόρεσα ποτέ να γίνω μέρος κανενός επιτυχημένου τηλεοπτικού προγράμματος όπως το Dancing With The Stars ή το America’s Got Talent εξαιτίας αυτής της εικόνας, εξαιτίας αυτού που με παρουσίασαν. Δε μπορώ να είμαι σε αυτά τα μέρη.

Για χρόνια ακροβατώ σε ένα σχοινί σκεπτόμενος ότι θα μπλέξω επειδή λέω την αλήθεια και επειδή την κρατάω μέσα μου για 14 χρόνια και τους βλέπω να με ξεφτιλίζουν. Γιορτάζουν την καταστροφή μου».

Στη φόρα τα μηνύματα που αντάλλαξε με την Kim

Ο Ray J τόνισε πως θέλει να δείξει στην τρίχρονη κόρη του τη Melody ότι δεν είναι ένας κακός άντρας που εκμεταλλεύεται τις γυναίκες. «Δε μπορώ να ζήσω το υπόλοιπο της ζωής μου με αυτό το ψέμα. Σήμερα το πρωί ξύπνησα και είπα “ξέρεις κάτι; Για το υπόλοιπο της ζωής μου, θα ζω με την αλήθεια μου κι όχι με το ψέμα που έφτιαξαν για μένα η Kris και η Kim”. Δεν θα τους αφήσω να μου το κάνουν άλλο αυτό».

Στα μηνύματα που έχει δημοσιεύσει από τη συνομιλία του με την Kim Kardashian, ο Ray J φαίνεται πως λέει αλήθεια και ενδεχομένως να αλλάζει εντελώς μια κατάσταση που παγιώθηκε εντελώς διαφορετικά και εις βάρος του.

Ξεκινώντας τη συζήτηση, ο Ray J την προειδοποιεί πως αν συνεχιστεί η κατάσταση, θα αντεπιτεθεί και θα φέρει μπροστά όλα τα στοιχεία που έχει.

Kim

«Γιατί παίζεις παιχνίδια; Ήμουν πάντοτε ομαδικός, είχαμε όλοι μια συμφωνία, τώρα σέρνεις το όνομα μου στη λάσπη», της λέει χαρακτηριστικά.

Kim

«Το να σου βάζω εγώ στον πρωκτό δονητή ενώ κοιμάσαι, φεύγει εκτός ελέγχου. Γελάω. Δε θα ξυπνούσες αν ένιωθες κάτι τέτοιο μέσα σου; Το ελπίζω Kim. Δε θα μπορούσε να είναι ποτέ τόσο χαλαρός και ανοιχτός», της γράφει με ειρωνικό τρόπο ο Ray J.

Kim

Ο Ray J την κατηγόρησε για κροκοδείλια δάκρυα και της ζητά τον λόγο που προσπαθεί να τον καταστρέψει.

Kim

Η Kim του απάντησε μετά από αρκετές ώρες πως έκανε ένα σαρκαστικό σχόλιο και απευθυνόταν σε όλους εκείνους που εξακολουθούν να κρατάνε πάνω από το κεφάλι της το sex tape.

Kim

Kim

Εν τέλει, από την απάντηση της φαίνεται πως επήλθε μια ηρεμία, με τον Ray J να αλλάζει στάση και να την ρωτάει πώς ακριβώς πρέπει να κινηθεί, γιατί τον πιέζει η ομάδα των μάνατζερ του.

Kim

Kim

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Και ποια ήταν η Marilyn Monroe για να μη μπορεί να βάλει η Kim το φόρεμά της

The struggle is real: Η Kim Kardashian χρειάστηκε βοήθεια για να περπατήσει με το φόρεμα στο Met Gala

Kim Kardashian: Ιστορική η εμφάνισή της στο Met Gala 2022 με το θρυλικό φόρεμα της Marilyn Monroe από το 1962