Ακριβώς πριν έναν χρόνο, έκανε πρεμιέρα στο Hulu η σειρά «Pam and Tommy», η οποία αναμόχλευε την ιστορία της δημοσίευσης του sex tape που άλλαξε το διαδίκτυο και το online porn. Φυσικά, ήταν ένα sex tape που δημοσιευόταν χωρίς την έγκριση όλων των συμβαλλομένων, με τον Tommy Lee να μην έχει κάποια πειστική εξήγηση για το ότι δεν συμμετείχε, αλλά με την Pamela Anderson να είναι αναμφίβολα ένα θύμα στην όλη υπόθεση.

Δεν έχουμε εδώ να κάνουμε με μια υπόθεση Kim Kardashian. Η Pamela, όπως έδειξε και η σειρά, ήταν ένα θύμα της κακής συμπεριφοράς του Tommy Lee και της εκδικητικής μανίας του ανθρώπου που έκλεψε την κασέτα και την έκανε κτήμα όλου του πλανήτη. Όσων τουλάχιστον έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο…

Η σειρά αυτή ενόχλησε πολύ την Pamela, η οποία απέφυγε να συμμετέχει στην δημιουργική της διαδικασία, αν και της είχε ζητηθεί από τους δημιουργούς. Όλο το περιεχόμενο βασίστηκε στην πλευρά του ανθρώπου που έκανε τη διαρροή.

Σήμερα, έναν χρόνο μετά, η Pamela Anderson είναι έτοιμη να πει τη δική της πλευρά της ιστορίας. Όχι μόνο ως προς το sex tape, αλλά και ως προς το τι αντιμετώπισε στην δουλειά της από εκείνη τη στιγμή και μετά. Η υποτίμηση στις ικανότητες της ήταν καθημερινή αναφορά.

Η Pamela είχε προτάσεις μόνο για κακές παραγωγές, ειδικά μετά το Baywatch, και από ένα σημείο και μετά η καριέρα της έφθινε. Κι όσες φορές προσπάθησε να κάνει το comeback, συνάντησε εμπόδια. 

Για χρόνια, ο κόσμος πίστευε ότι απλά η Pamela είναι ατάλαντη ηθοποιός και δικαίως εξαφανίστηκε. Οκ, μπορεί να μην είναι η Meryl Streep, αλλά δεν της δόθηκε και ποτέ μια πραγματική ευκαιρία να δείξει πού βρίσκεται. Θεατρικά έκανε κάποια πράγματα στην Αμερική, αλλά κι αυτά είχαν ελάχιστη προβολή.

Ίσως τώρα, αφού την ανέλαβε το Netflix, αφού υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις επανόδου στο Χόλιγουντ, όπως του Brendan Fraser, είναι η ευκαιρία της Pam να ακουστεί περισσότερο. Θα ακουστεί σίγουρα περισσότερο και, όπως φαίνεται στο trailer, θα πει πράγματα που δεν έχουν ακουστεί ξανά ή έχουν ακουστεί και τους έχει μπει σιγαστήρας για να μην πάρουν έκταση.

Sex symbol. Blonde Bombshell. Αυτοί οι προσδιορισμοί τη συνόδευαν μια ζωή. Κάτω απ΄αυτά τα χαρακτηριστικά, υπήρχαν τόσες χιλιάδες πράγματα που η ίδια έκανε, όπως ο ακτιβισμός της. Όλα όμως επισκιάζονταν από την αίσθηση πως «η Pamela Anderson είναι μια χαζή ξανθιά που έκανε ό,τι έκανε ποντάροντας στα βυζιά της».

Στο ντοκιμαντέρ έχει την ευκαιρία να απομυθοποιήσει όλα αυτά που τη συνοδεύουν σε όλη της τη ζωή και να πει πόσες πόρτες της έκλεισαν γιατί αρνήθηκε να είναι εφ΄όρου ζωής η Pamela του Baywatch, η Pamela του sex tape.