Εδώ και καιρό υπάρχουν ψίθυροι που θέλουν το Game of Thrones να επιστρέφει με νέο prequel, το οποίο θα εστιάζει περισσότερο στον Αίγκον Ταργκάρυεν, και θα προβάλλεται στο HBO. Το Variety με αποκλειστικές πληροφορίες έγραψε σε δημοσίευμά του πως το πρίκουελ βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα κάποιος σεναριογράφος.

Πηγές αναφέρουν πως γίνεται έρευνα στο HBO, μιας και υπάρχουν όλα τα φόντα να προχωρήσει η συμφωνία. Μάλιστα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δημιουργηθεί πρώτα μια ταινία μεγάλου μήκους και στη συνέχεια να οδηγήσει στη σειρά. 

Όσον αφορά το prequel η ιστορία θα ξεδιπλώνει την οικογένεια Ταργκάρυεν, με τον Αίγκον και τις αδερφές – συζύγους του, Βισένια και Ρένις, και θα εξηγεί τον πώς χρησιμοποίησαν τον στρατό και τους τρεις δράκους ώστε να κατακτήσουν έξι από τα επτά βασίλεια στο Γουέστερος.

Τίποτα δεν έχει επισημοποιηθεί πάντως, ωστόσο το σχέδιο επέκτασης του σύμπαντος του GoT, δεν αποτελεί έκπληξη καθώς η σειρά παραμένει μια από τις πιο σημαντικές στη βιβλιοθήκη του στούντιο της Warner Bros. Discovery.