Από πολύ νωρίς το πρωί βρέθηκε στην Ευελπίδων η Ζέτα Μακρυπούλια, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό του ΑΝΤ1, εξηγώντας πως η παρουσιάστρια που σε όλη της την διαδρομή αποφεύγει να μιλάει σε δημοσιογράφους, ήθελε και τώρα να ξεφύγει από τις πιεστικές ερωτήσεις των ρεπόρτερ που καλύπτουν τη δίκη. Κι έτσι, πήγε νωρίς, πριν βρεθούν δημοσιογράφοι εκεί.

Η Ζέτα Μακρυπούλια κλήθηκε να καταθέσει από την ίδια την έδρα, όχι η μεριά των κατήγορων ή ο Πέτρος Φιλιππίδης. Στην κατάθεσή της θα πρέπει να απαντήσει στο αν συνάντησε την μία από τις καταγγέλουσες στην τουαλέτα της παράστασης όπου συμμετείχαν μαζί. Στην καταγγελία της η γυναίκα αυτή υποστηρίζει πως ο Πέτρος Φιλιππίδης τη βίασε στην κουίντα του θεάτρου και στη συνέχεια πήγε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην τουαλέτα για να ξεπλυθεί κι εκεί συνάντησε τη Ζέτα Μακρυπούλια και θυμάται ως και το φόρεμά της.

Επομένως, η ηθοποιός και παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ θα κληθεί να απαντήσει αν θυμάται αυτή τη συναναστροφή τους πίσω στο 2008 κι αν η καταγγέλουσα της είχε πει τι υπέστη.

Εκτός από τη Ζέτα Μακρυπούλια, το παρών στο δικαστήριο έδωσε και πάλι σήμερα ο Τάσος Χαλκιάς, που την προηγούμενη φορά είχε έναν έντονο εκνευρισμό με τους δημοσιογράφους που του έκαναν ερωτήσεις την ώρα που πήγαινε να καταθέσει.
«Με παρουσιάσατε ως εκνευρισμένο πολύ σωστά, αλλά κανείς σας δε μπορεί να ξέρει γιατί ήμουν εκνευρισμένος. Ήμουν εκνευρισμένος με εσάς γιατί μου βάλατε τα μικρόφωνα και τα καλώδια ενώ προσπαθούσα να ανέβω τα σκαλιά με προσοχή γιατί είμαι από χειρουργείο. Εσείς με εκνευρίσατε, αν θέλετε να ξέρετε».
Κατά την άφιξή του, ο Πέτρος Φιλιππίδης έδειξε για πρώτη φορά μια αντίδραση στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με το αν έχει έρθει σε επικοινωνία με τις γυναίκες που τον καταγγέλουν και αρκέστηκε σε ένα νεύμα καθώς κατευθυνόταν προς την αίθουσα.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

GNTM 5: Η υπερβολική αυστηρότητα της Καγιά και ο σάλος με το αποκαλυπτικό πλάνο παίκτριας που δεν κόπηκε στο μοντάζ

«Αυτή η νύχτα μένει»: Χαμός στο Twitter με την πρεμιέρα της νέας σειράς του Alpha

Θορυβημένη η Έλενα Χριστοπούλου με τον Μπράτη: «Δεν ήταν καλά, αυτός δεν είναι ο Άγγελος που ξέρω»