Η Σοφία Βογιατζάκη δήλωσε την περασμένη εβδομάδα σε έντυπο ότι αποτελεί όνειρό της να συνεργαστεί με τον Γιώργο Κιμούλη και είναι το μόνο απωθημένο που της έχει μείνει από τη δουλειά της. Χαρακτήρισε επίσης σεμινάριο θεάτρου κάθε συναναστροφή με τον Κιμούλη. Αυτά της τα λόγια δεν εξελήφθησαν με πολύ θετικό τρόπο από τους συναδέλφους της, δεδομένου ότι ο Κιμούλης έχει κατηγορηθεί από κάποιους για βίαιη συμπεριφορά και ο Σπύρος Μπιμπίλας επιχείρησε να αποδυναμώσει τη θέση της, τονίζοντας πως δεν είναι μέλος του ΣΕΗ.

Πολύ εύλογα, ο Γιώργος Λιάγκας ανέβασε λίγο τους τόνους και αναρωτήθηκε απευθυνόμενος προς τον Μπιμπίλα, πώς ακριβώς επηρεάζει το αν είναι γραμμένη ή όχι στο ΣΕΗ η Βογιατζάκη, την άποψή του για αυτά που υποστήριξε για τον Κιμούλη.

«Συγγνώμη, Σπύρο μου αγαπημένε, όποιος δεν είναι μέλος του σωματείου δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να έχει άποψη, μην τρελαθούμε τώρα. Έχει άποψη η Βογιατζάκη, καλά κάνεις και διαφωνείς, πες το. Δεν σημαίνει όμως ότι αν δεν είσαι γραμμένος στο σωματείο δεν είσαι ηθοποιός.

Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν είναι μέλος του σωματείου των δημοσιογράφων, δεν είναι δημοσιογράφος ο Παπαδάκης; Να πέσει φωτιά να μας κάψει. Δεν σημαίνει αν δεν είσαι μέλος του σωματείου, δεν είσαι ηθοποιός ή δεν μπορείς να έχεις άποψη. Αυτό είναι μπούλινγκ τώρα, συγγνώμη. Είχε μια άποψη η Βογιατζάκη, μην πυροβολούμε τους ανθρώπους που έχουν διαφορετική άποψη από εμάς. Να το επισημαίνουμε. Τους κάνεις μπούλινγκ που δεν είναι μέλη του σωματείου; Υποχρεωτικό είναι; Δεν καταλάβα».

Πραγματικά άτοπη η τοποθέτηση του κ. Μπιμπίλα, εκτός κι αν όποιος είναι εγγεγραμμένος στο ΣΕΗ έχει το αλάθητο και εκφράζει πάντοτε απόψεις εναρμονισμένες με τις δικές του και μόλις βγει εκτός ΣΕΗ, οι απόψεις του είναι ξαφνικά λάθος.