Για την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη μίλησε το πρωί της Δευτέρας ο συνήγορος υπεράσπισής του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day. Αυτή ήταν και η πρώτη του συνέντευξη μετά την πρόταση του εισαγγελέα για την ενοχή του ηθοποιού για τις δύο απόπειρες, και την αθώωσή του για την κατηγορία του βιασμού.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ρωτήθηκε για τα όσα είπε ο Φιλιππίδης εντός της δικαστικής αίθουσας και κυρίως για την αναφορά του στον Γιάννη Μπέζο. Όπως είπε δεν γνώριζε πως θα επικαλεστεί το συγκεκριμένο πρόσωπο, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Όχι, δεν ήταν εν γνώσει μου ότι θα επικαλεστεί τον Γιάννη Μπέζο, ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ειλικρινά. Μπορώ να πω ότι με αιφνιδίασε και τώρα μπορώ να το πω. Ο Γιάννης Μπέζος, αφότου αποφυλακίστηκε ο κ. Φιλιππίδης είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες σε ανθρώπινο επίπεδο. Με αιφνιδίασε και μένα. Τον ρώτησα γιατί είπε μυστήριο τον Μπέζο και μου απάντησε “γιατί είναι μυστήριος”. Διευκρινίζουμε ότι με το “λερωμένη τη φωλιά τους” δεν εννοούσε τον Γιάννη Μπέζο. “Ήθελα να δείξω ότι είναι μυστήριος με την έννοια ότι δεν φωτογραφίζεται, ενώ εγώ είμαι αγαπητός με τον κόσμο. Γι΄αυτό τον λόγο το είπα”».

Διαβάστε ακόμη: Βασάλος και Βαλαβάνη φιλήθηκαν στο στόμα στο Survivor All Star (vid)