Όλο και περισσότερες πληροφορίες αποκαλύπτονται για τον νέο κύκλο του GNTM, όπου τα δεδομένα ανατρέπονται. Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και μάλιστα έχουν επιλεχθεί και τα 21 κορίτσια για το σπίτι.

Ο φετινός διαγωνισμός απευθύνεται σε κορίτσια από 18 έως 88 ετών, που θέλουν να ακολουθήσουν καριέρα στον χώρο της μόδας.

Στον φετινό κύκλο θα δούμε παίκτριες μεγαλύτερης ηλικίας από ότι άλλες χρονιές ενώ γενικά θα υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλομορφία ανάμεσα στις συμμετέχουσες, όπως υποσχέθηκαν οι ιθύνοντες του ριάλιτι μοντέλων.

Μεταξύ τους υπάρχει και μία παίκτρια 47 ετών.

Πρόκειται για την Μιχαέλα Νόβακ Μάρλι η οποία είναι η μεγαλύτερη διαγωνιζόμενη που έχουμε δει σε όλους τους κύκλους του show. Όμως, οι πρωτοτυπίες της παραγωγής δεν σταματούν εδώ καθώς η Μιχαέλα έχει μπει στο σπίτι του GNTM μαζί με την κόρη της, Μάρα Μάρλι.

GNTM 5

Η Μιχαέλα Νόβακ Μάρλι και η Μάρα Μάρλι σε οικογενειακή τους φωτογραφία.

GNTM 5

Ταυτόχρονα, θα δούμε και άλλες αλλαγές στο GNTM 5. Ο Γιώργος Καράβας έχει αναλάβει φέτος τον ρόλο του κριτή αντί για του couch, τον οποίον θα αντικαταστήσουν οι Χρήστος Μπίρμπας και η Μαίρη Βιτινάρος. Είναι επιφορτισμένοι με το να καθοδηγούν τους διαγωνιζόμενους και να τους ενθαρρύνουν.

Για την Βιτινάρος έχουμε ήδη γράψει πριν γίνει γνωστή η συμμετοχή της στο GNTM 5, ότι πρόκειται για μια Ελληνοαυστραλέζα που σαρώνει τις πασαρέλες. Είναι περιζήτητη στον χώρο της και από τα κορυφαία μοντέλα για καταλόγους εσωρούχων και μαγιό, χάρη στις τέλειες αναλογίες της. Ήταν αγγελάκι της Victoria’s Secret, ενώ οίκοι μόδας, όπως ο Versace και fashion brands, όπως το Ellipse Lingerie και το Guess, την επέλεξαν για τις καμπάνιες του.

Αλλά και ο Χρήστος Μπίρμπας έχει γεμάτο βιογραφικό. Έχει διακριθεί στον χώρο του μόντελινγκ, παρότι σπούδασε στην σχολή Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών του Πολυτεχνείου. Έχει συνεργαστεί με Givenchy και Αrmani, ενώ συμμετείχε στα shows της ιταλικής Εβδομάδας Μόδας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christos Birbas (@christosbir)

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Μαίρη Βιτινάρος – Χρήστος Μπίρμπας: Ποιοι είναι οι δύο νέοι coaches του GNTM

Μαίρη Βιτινάρος: Ποια είναι η Ελληνίδα ομογενής που θα μπει στο GNTM – «Το τέλειο σώμα για μαγιό και εσώρουχα» λένε στο εξωτερικό

Ξεσπάει η Ιωάννα Μπέλλα για τις πλαστικές: «Ό,τι θέλω θα κάνω»