Φέτος, τον βλέπουμε ως Ρήγα στο «Προξενιό της Ιουλίας», σε έναν τελείως διαφορετικό ρόλο από τον «Τάσο» της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει».

«Είναι το ωραίο της δουλειάς αυτό, να πηγαίνεις από το ένα στο άλλο. Να πηγαίνεις και μακριά από σένα γιατί με τον Ρήγα δεν υπάρχει και τίποτα κοινό», θα πει ο ίδιος.

«Ο Ρήγας είναι αψύς, βίαιος, πήγε να σκοτώσει στο παρελθόν τον Γρηγόρη. Οπότε η αντίδρασή του όταν μάθει για την εγκυμοσύνη της Ιουλίας θα είναι πολύ κοντά σε αυτό.

Δεν θα είναι πολύ δεκτικός σε κάτι τέτοιο. Θα δούμε αν θα βάψει τα χέρια του με αίμα».

Από ό,τι είπε δεν γνωρίζει ακόμη πώς θα αντιδράσει ο Ρήγας όταν μάθει για την παλιά σχέση της Στάσας με τον Στράτο.

Όσο για αυτά που γράφονται στο Twitter ότι ο Ρήγας ίσως είναι γιος του Στράτου, «τα διαβάζω κι εγώ, και απορώ εγώ πρώτα πώς θα αντιδράσει ο Ρήγας αν συμβεί αυτό».

Πώς θα ήθελε ο ίδιος να αντιδράσει; «Εμένα μου αρέσει να μην αλλάζω σχεδόν τίποτα σε αυτά που μου γράφουνε, να βρίσκω έναν τρόπο αυτό που βλέπω να το κάνω δικό μου. Εγώ θα ήθελα να υπάρχει κάποια στιγμή μια μεγάλη ανατροπή σε σχέση με τον Ρήγα».

Τάσος Λέκκας: Οι επιθετικές αντιδράσεις στο δρόμο

«Έχει συμβεί κανά δυο φορές να μου μιλήσουν επιθετικά και είναι τρομακτικό, είναι λίγο περίεργο.

Και στα social media μου έχουν ευχηθεί κάτι πολύ άσχημο, αλλά ο περισσότερος κόσμος είναι εγκρατής», λέει για τις αντιδράσεις που δέχεται από τον κόσμο.

Όπως είπε όλη του τη ζωή ήθελε να γίνει ηθοποιός, ήταν το όνειρό του από τριών ετών «και όταν το κατάφερα η χαρά ήταν τριπλάσια. Τα πιο πολλά “ευχαριστώ” τα χρωστώ στη μητέρα μου».

Αποκάλυψε ότι πριν γίνει ηθοποιός είχε δουλέψει πλακάς σε οικοδομή, «για λίγο είχε ενδιαφέρον».

Μίλησε και για την παράσταση που συμμετέχει «Η λέξη πρόοδος στο στόμα της μητέρας μου ηχούσε πολύ φάλτσα».

«Είναι μια πρωτοβουλία που έχουμε αναλάβει μια νέα ομάδα ένα θέατρο και δεν είναι πάρα πολύ εύκολο. Προσπαθούμε όλοι για το καλύτερο, σκουπίζουμε εμείς, κάνουμε ταξιθεσία εμείς».