Το να βρεθεί η σωστή φόρμουλα σε ένα ριάλιτι, οι παίκτες που θα έχουν το ιδανικότερο δυνατό μείγμα, δεν είναι εύκολο. Και στην περίπτωση του Survivor All Star, όπου ο Ατζούν αντιμετώπισε και την άρνηση των πιο δυνατών ονομάτων να συμμετέχουν λόγω του πλαφόν της αμοιβής, αυτή η διαδικασία κατέστη ακόμη πιο δύσκολη.

Σε αυτές τις 7 εβδομάδες προβολών για το Survivor All Star, έχουμε δει περισσότερους μη All Star από τους όντως All Star. Αν τα βάλει κανείς κάτω, υπάρχει μια ενδεκάδα παικτών τουλάχιστον που δεν έχει σε επαρκές επίπεδο ούτε το αγωνιστικό, ούτε το ριάλιτι, κι όμως βρίσκονται στο line up, επειδή έδειξαν διαθέσιμοι από την πρώτη στιγμή. Και μετά υπάρχουν και κάποιοι που υστερούν πολύ σε ένα από τα δύο βασικά στοιχεία του ριάλιτι.

Μελίνα Μεταξά, Αφροδίτη Σκαφίδα, Σώζων Παλαίστρος Χάρος, Ελένη Χαμπέρη, Ελευθερία Ελευθερίου, Κώστας Παπαδόπουλος, Κρις Σταμούλης, Χριστίνα Κεφαλά, Στέλλα Γεωργιάδου, Τζο Μαριδάκη, Γιώργος Ασημακόπουλος, είναι μια πλειάδα ονομάτων που, αν ρωτούσαμε 10 ανθρώπους, οι 8 δεν θα τους είχαν με τίποτα στις πρώτες 15 επιλογές τους.

Είναι κατανοητό πως δεν είναι εύκολο να βρεις 26 παίκτες που να έχουν κάτι σε υψηλό βαθμό. Ούτε να βρεις και άλλους 10 επιλαχόντες για να εξασφαλίσεις πως θα κρατήσει το Survivor All Star μέχρι τον Ιούλιο.

Όπως επίσης, είναι κατανοητό και αξίζει να αναγνωριστεί στην παραγωγή, ότι δεν εμμένει σε ένα αρχικό σχέδιο και πορεύεται αποκλειστικά με αυτό. Γνωρίζοντας πως το Survivor All Star έχει την μεγαλύτερη δυσκολία λόγω ανταγωνισμού και λόγω του υψηλότερου κόστους, δεν υπήρχε άλλος δρόμος από το να απευθυνθεί η παραγωγή σε πρόσωπα που δεν ήταν καν ενδιαφέροντα στα δικά τους Survivor.

Όποιος περνάει από τα γραφεία του Ατζούν, υπογράφει συμβόλαιο

Και τώρα διαβάζουμε πως πρόκειται να μπουν στο παιχνίδι ο Γιωρίκας Πηλίδης και η Νικόλ Μαυρίδη. Δύο παίκτες δυνατοί αγωνιστικά, με τον Γιωρίκα να συμμετέχει και στην ίντριγκα, να έχει και τους τσακωμούς με τον Κατσαούνη. Ο Πηλίδης είναι μια επιλογή που θα έπρεπε να είναι από την αρχή. Δεδομένου όμως πως πέρσι στο δίμηνο πάνω αποχώρησε οικειοθελώς με πρόβλημα υγείας εξαιτίας της διατροφής στον Άγιο Δομίνικο, δεν ήταν εφικτό και μπαίνει τώρα. Δε θα μας κάνει έκπληξη αν αποχωρήσει σχετικά γρήγορα. Η Νικόλ από την άλλη δεν είναι μια από τις ιδανικότερες επιλογές, αλλά περνάει οριακά τον πήχη.

Το Survivor All Star πάντως, μοιάζει περισσότερο με «μπάτε σκύλοι αλέστε» και «περάστε κόσμε». Ίσως ο Ατζούν να θέλησε να κάνει raise στη μεταγραφική μανία του Ολυμπιακού τον Σεπτέμβριο και να είπε «45 παίκτες εσείς; 50 εγώ».

Εκτός από τους 26 αρχικούς, αν υπολογιστούν οι 9 προσθήκες που έχουν ήδη γίνει και οι τουλάχιστον 2 που θα γίνουν, το 50άρι δεν είναι και απίθανο να το πιάσουμε. Εξάλλου, η Ειρήνη Παπαδοπούλου παρουσιάζεται έτοιμη για Άγιο Δομίνικο και η Έλενα Κρεμλίδου έχει αποκαλύψει πως είναι σε συζητήσεις.

Σκεφτόμαστε να περάσουμε τυχαία έξω από την Acun Medya μπας και μας περάσουν για πρώην παίκτες και μας ζητήσουν κι εμάς να πάμε στον Άγιο Δομίνικο!