Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποχώρησε από το Survivor All Star και επέστρεψε στην Αθήνα, μετά από έξι μήνες στον Άγιο Δομίνικο. Ο παίκτης που το 2017 έφτασε στον ημιτελικό του ριάλιτι επιβίωσης, έφτασε πολύ κοντά στην πηγή (ξανά), αλλά το κοινό αποφάσισε να μη του δώσει τη ψήφο του και να τον οδηγήσει έτσι εκτός παιχνιδιού.

Πάντως, μπορεί ο Βασάλος να μην έφτασε αυτή τη φορά στα ημιτελικά του Survivor All Star, ωστόσο ο λογαριασμός του αυξήθηκε κατά 120.000 ευρώ από τη συμμετοχή του στο παιχνίδι. Καθόλου άσχημα, θα έλεγε κανείς.

Στο μεταξύ, εκτός από το παχυλό ποσό, ο Βασάλος είναι περιζήτητος για δύο εκπομπές. Ειδικότερα, η Acun Medya δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο να είναι βοηθός συμπαρουσιαστής του Γιώργου Λιανού στο νέο ριάλιτι «I am a celebrity get me out of here» που θα ξεκινήσει γυρίσματα μέσα στο καλοκαίρι και θα αρχίσει να προβάλλεται το φθινόπωρο στη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Οι κάμερες, λοιπόν, των ψυχαγωγικών εκπομπών ήταν, φυσικά, στο αεροδρόμιο για να υποδεχτούν τον -πρώην πλέον- παίκτη του Survivor All Star, προκειμένου να εκμαιεύσουν οποιαδήποτε πληροφορία. Γνωρίζοντας βέβαια πως οι παίκτες έχουν υπογράψει συμβόλαιο που τους επιτρέπεται να μιλήσουν πρώτη φορά στο κανάλι του ΣΚΑΪ και μετά να μιλήσουν οπουδήποτε αλλού.

Παρ΄όλα αυτά, ο Βασάλος απάντησε σε δύο τρεις ερωτήσεις -με το χιούμορ που τον διακατέχει και που το έβγαλε αβίαστα στο φετινό παιχνίδι- χωρίς πολλά λόγια, σχετικά με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και το ειδύλλιο, όπως έγραφαν τα δημοσιεύματα, που είχε στο Survivor All Star με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Όσον αφορά τη Βαλαβάνη, που έφυγε πολύ γρήγορα από το Survivor All Star (σε αντίθεση με εκείνο του 2017 που ήταν από τις τελευταίες), ο Βασάλος απάντησε στο αν μίλησε μαζί της, λέγοντας πως «ναι, ναι εννοείται». Ενώ για τη Σταυρούλα και το ενδεχόμενο φλερτ μαζί της, είπε «Αχ Θεέ μου, τι θα τραβήξω πάλι… Σε κάθε παιχνίδι που πηγαίνω…».

Survivor All Star: Η δήλωση του Βασάλου στην αποχώρησή του

Όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομα του Κωνσταντίνου Βασάλου, για αποχώρηση από το Survivor All Star, o ίδιος στην αρχή απάντησε με χιούμορ, ενώ όπως εξήγησε δεν το περίμενε, αλλά σέβεται τη γνώμη του κοινού. Ευχαριστώντας το, μάλιστα, για τη στήριξη του στις προηγούμενες τρεις υποψηφιότητες.

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά:

Survivor All Star

«Αποκλείεται! Σίγουρα πρέπει να είναι χιούμορ αυτό. Κανένα πρόβλημα απολύτως. Έφτασε κάπου εδώ το τέλος μου και για μένα. Είναι μια λύτρωση που αποχωρώ σήμερα. Θα αποχωρήσω, θα πάω σπίτι μου και όλα καλά. Το ταξίδι έφτασε στο τέλος και οι άλλοι συνεχίζουν. Δεν το περίμενα. Αντικειμενικά, με βάση τους αριθμούς θα ήθελα νικητή τον Σάκη ή την Σταυρούλα. Ας το πάρει ο καλύτερος. Η Σταυρούλα είναι η καλύτερη παίκτρια που έχει περάσει απ’ όλα τα Survivors».

Survivor All Star: Η φωτογραφία που ανήρτησε ο Βασάλος στο Instagram

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποχωρώντας από το Survivor All Star, ανήρτησε μια φωτογραφία του στο Instagram, με τα μαλλιά του εμφανώς αλλαγμένα από την τόση έκθεση στον ήλιο και φυσικά το μαύρισμα που έχουν όλοι παίκτες, γράφοντας στη λεζάντα: «Επιστρέφω στα καλύτερα μου».

Survivor All Star: Με διπλή αποχώρηση την επόμενη εβδομάδα

Στο μεταξύ, το Survivor All Star συνεχίζεται κανονικά, μπαίνοντας στην τελική ευθεία, ωστόσο έκανε στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού μια ανακοίνωση. Όπως είπε ο Γιώργος Λιανός, την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει διπλή αποχώρηση, λέγοντας χαρακτηριστικά πως:

«Έχω μία πληροφορία που θα σας αγχώσει λίγο παραπάνω και έχει να κάνει με τους αγώνες ασυλίας της επόμενης εβδομάδας. Αυτή την εβδομάδα, λοιπόν, δεν θα συμβεί μία αποχώρηση αλλά δύο. Αρχικά, θα έχουμε δύο αγώνες ασυλίας, μετά τον δεύτερο αγώνα θα έχουμε την πρώτη αποχώρηση.Το ίδιο θα συμβεί γι’ ακόμα μία φορά και έτσι δύο παίκτες θα βρεθούν εκτός. Το παιχνίδι θα πάρει φωτιά την επόμενη εβδομάδα».