Πλησιάζει προς το φινάλε το Survivor All Star, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να αποχωρεί στο χθεσινό επεισόδιο. Ο παίκτης που είχε συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης του 2017 στα ημιτελικά, μετά από έξι μήνες στον Άγιο Δομίνικο επιστρέφει πλέον στην Ελλάδα.

Η ταυρούλα Χρυσαειδή και ο Νίκος Μπάρτζης, που ήταν άλλοι δύο υποψήφιοι, γλίτωσαν για την ώρα και παραμένουν ακόμα μία εβδομάδα στο Survivor All Star.

O Κωνσταντίνος Βασάλος, βέβαια, μπορεί να αποτελεί παρελθόν για το Survivor All Star, ωστόσο η αποχώρησή του συνοδεύτηκε από ένα παχυλό ποσό στον λογαριασμό του. Για την ακρίβεια, θα πάρει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, 120.000 ευρώ. Καθόλου άσχημα.

Τι είπε κατά την αποχώρησή του από το Survivor All Star ο Βασάλος

Φαίνεται πως ο ίδιος δεν περίμενε να ακούσει το όνομα του από τον Γιώργο Λιανό στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star, εξού και δήλωσε χαρακτηριστικά: 

«Αποκλείεται! Σίγουρα πρέπει να είναι χιούμορ αυτό. Κανένα πρόβλημα απολύτως. Έφτασε κάπου εδώ το τέλος μου και για μένα. Είναι μια λύτρωση που αποχωρώ σήμερα. Θα αποχωρήσω, θα πάω σπίτι μου και όλα καλά. Το ταξίδι έφτασε στο τέλος και οι άλλοι συνεχίζουν. Δεν το περίμενα. Αντικειμενικά, με βάση τους αριθμούς θα ήθελα νικητή τον Σάκη ή την Σταυρούλα. Ας το πάρει ο καλύτερος. Η Σταυρούλα είναι η καλύτερη παίκτρια που έχει περάσει απ’ όλα τα Survivors».

Survivor All Star: Με διπλή αποχώρηση την επόμενη εβδομάδα

Ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τους παίκτες πως θα υπάρξει διπλή αποχώρηση την επόμενη εβδομάδα στο Survivor All Star, λέγοντας πως:

«Έχω μία πληροφορία που θα σας αγχώσει λίγο παραπάνω και έχει να κάνει με τους αγώνες ασυλίας της επόμενης εβδομάδας. Αυτή την εβδομάδα, λοιπόν, δεν θα συμβεί μία αποχώρηση αλλά δύο. Αρχικά, θα έχουμε δύο αγώνες ασυλίας, μετά τον δεύτερο αγώνα θα έχουμε την πρώτη αποχώρηση.Το ίδιο θα συμβεί γι’ ακόμα μία φορά και έτσι δύο παίκτες θα βρεθούν εκτός. Το παιχνίδι θα πάρει φωτιά την επόμενη εβδομάδα».

To trailer του σημερινού επεισοδίου στο Survivor All Star: