Την Κυριακή αναμένεται η πρεμιέρα του Survivor στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και η εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Fay’s Time» παρουσίασε τους παίκτες της ομάδας των Μαχητών που θα κληθούν να διαγωνιστούν στο γνωστό παιχνίδι επιβίωσης.

Survivor: Οι γυναίκες της ομάδας των Μαχητών

Χρύσα Χατζηγεωργίου, 20 χρονών

«Είναι το μόνο ριάλιτι που έχει στρατηγική, αθλήματα και δυναμικότητα και μου ταιριάζει. Στόχος να φτάσω στο τέλος ή όσο πιο μακριά μπορώ. Θα με φοβίσουν τα ζωϋφια» ήταν τα λόγια της 20χρονης φοιτήτριας Ναυτιλιακών.

Ιωάννα Τζαβέλα, 24 ετών

«Δήλωσα συμμετοχή στο Survivor γιατί μου αρέσουν τα αγωνίσματα, πιστευώ θα πάνε πάρα πολύ καλά. Με φοβίζει περισσότερο το να κρυώνω» δήλωσε η 24χρονη που έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στα ΤΕΦΑΑ.

Μαριλένα Βακονδίου, 30 ετών

«Μέσα από τη δουλειά μου βοηθάω τους ανθρώπους να ξεπεράσουν τα όριά τους και ήρθε η ώρα να τα ξεπεράσω και εγώ. Αυτό που με φοβίζει περισσότερο είναι οι τριχωτές ταραντούλες. Στόχος μου είναι να φτάσω τελικό και να πάρω την κούπα. Αφήνω πίσω μου τη δουλειά μου», σχολίασε η 30χρονη γυμνάστρια με καταγωγή από τη Σύρο.

Ανδριάνα Καγιά, 29 ετών

«Δήλωσα ξανά συμμετοχή στο Survivor γιατί είναι μία εμπειρία ζωής που θέλω να ζήσω. Είχα δηλώσει ξανά συμμετοχή το 2018. Στόχος μου είναι να αντέξω όσο περισσότερο μπορώ. Δεν με φοβίζει τίποτα. Αγαπημένος νικητής ο Γιώργος Αγγελόπουλος» δήλωσε η 29χρονη.

Δώρα Νικολή, 46 ετών

Η 46χρονη Δώρα Νικολή είναι από τη Θεσσαλονίκη, είναι καθηγήτρια Αγγλικών και έχει κατάστημα με είδη γάμου-βάφτισης. «Οι λόγοι που δήλωσα συμμετοχή είναι πάρα πολλοί, είναι οικονομικοί, είναι για την εμπειρία. Στόχος να φτάσω όσο πιο μακριά μπορώ δείχνοντας την αγωνιστικότητά του και αν είναι να φτάσω στον τελικό και να κερδίσω το έπαθλο, καλώς και να έρθει. Στην πορεία του παιχνίδιου θα με ζορίσει το να μην επικοινωνώ με τα τέσσερα παιδιά μου, αλλά ο σκοπός είναι αυτή η οικογένεια να ορθοποδήσει. Θα ήθελα να έχω την Κατερίνα Δαλάκα απέναντί μου, να κάνουμε ωραία παιχνίδια. Ας κερδίζει σε κάθε στίβο αυτή που θα το έχει πιο πολύ».

Survivor: Οι άνδρες της ομάδας των Μαχητών


Άγγελος Γεωργουδάκης, 21 ετών

«Survivor είναι η ίδια μου η ζωή. Μετά τη θητεία μου στις ειδικές δυνάμεις, αναζητούσα μία νέα πρόκληση», λέει ο 21χρονος Μαχητής, ο οποίος έχει καταγωγή από τον Λόγγο Αιγίου. «Στόχος μου η πρώτη θέση, δεν είμαι για τη δεύτερη, δεν έχω εκπαιδευτεί για τη δεύτερη θέση».

Rob James Seymour, 28 ετών

«Δήλωσα συμμετοχή γιατί μου αρέσει ο απλός τρόπος ζωής. Θέλω να είμαι ένα με τη φύση και να ανακαλύψω τα όρια μου. Ο στόχος μου είναι να περάσω καλά, ο αγαπημένος μου παίκτης είναι ο Ντάνος», είπε ο Rob James.

Σταμάτης Ταλαδιανός, 32 ετών

«Δήλωσα συμμετοχή γιατί παρακολουθώ το παιχνίδι, θέλω να ξεπεράσω τον εαυτό μου και τα όρια μου. Εννοείται σκέφτομαι και το έπαθλο που το διεκδικώ. Αγαπημένος νικητής είναι ο Ντάνος αλλά και ο Κατσούλης».

Φάνης Μπολέτσης, 27 ετών

«Με εξιτάρει το ότι θα βρίσκομαι στην άλλη άκρη του κόσμου. Ο στόχος μου είναι να φτάσω στον τελικό, πιστεύω στις δυνατότητές μου αλλά επίσης πιστεύω ότι θα με δυσκολέψει πολύ ο ύπνος. Δυσκολεύομαι να κοιμηθώ και στα σανίδια θα είναι πιο δύσκολο.».

Γιάννης Περπατάρης, 34 ετών

«Δήλωσα συμμετοχή για την εμπειρία, μου αρέσει το παιχνίδι. Θέλω να δω αν αντέχω σε αυτή την εμπειρία. Πιο πολύ με φοβίζει η πείνα. Στόχος μου είναι ο τελικός, δεν φοβάμαι τους άλλους παίκτες, είμαι δυνατός και το ξέρω» είπε ο 34χρονος ελαιοπαραγωγός, ο οποίος ανέφερε ότι ασχολείται και με την εστίαση.