Σε μία εκρηκτική αντιπαράθεση ήρθαν στον αέρα του Super Κατερίνα ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Γιάννης Πουλόπουλος. Οι δύο συνεργάτες, με αφορμή τη συζήτηση για το παρασκήνιο του Fame Story, ανέβασαν τους τόνους, διαφωνώντας για το εάν παραβιάζονται οι βασικοί κανόνες του παιχνιδιού ή όχι.

«Είπα ότι δεν θα πω τη γνώμη μου αλλά μη λέμε ότι έχει κανόνες. Κανόνες σημαίνει: δεν παρακολουθεί αυτό το μάθημα άρα δεν θα βγει καλά ντυμένη», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με τον Γιάννη Πουλόπουλο να προσπαθεί να τον διακόψει για να κάνει μία σημαντική διευκρίνιση.

«Ήρεμα, αν δεν ολοκληρώσω. Σου γυρίζω και την πλάτη. Όχι πριν ολοκληρώσω! Πριν μιλήσω ξαναμιλάς, δεν καταλαβαίνεις; Θέλεις να πεις το ποίημά σου. Σε ακούω, είμαι έτοιμος», του απάντησε ο παρουσιαστής εμφανώς ενοχλημένος από τη στάση του δημοσιογράφου.

«Ρωτάνε τη γνώμη μου και λες τη γνώμη σου; Να μάθεις να ακούς όπως σε ακούω. Να πληρώσει ο Γιάννης για να ακούσει και να μάθει να μην είναι φερέφωνο. Δεν σε ακούω, πες τα αλλού», του είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, την ώρα που ο Γιάννης Πουλόπουλος επέμεινε για τη διευκρίνιση.

«Η κοπέλα (η Χριστίνα) είναι προτεινόμενη όχι από τους κριτές αλλά από τους καθηγητές. Είναι ένας καινούργιος όρος του παιχνιδιού», τόνισε ο δημοσιογράφος της εκπομπής.

«Πρόσεξε. Μου είσαι άκρως συμπαθής και με αναγκάζεις, αφού δεν καταλαβαίνεις με τη μία με τις δύο με τις τρεις, να σου φωνάζω. Και εδώ υπάρχουν δύο κακά: ένα ότι δεν καταλαβαίνεις και δύο ότι βγαίνω εγώ υστερικός», επισήμανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με την Κατερίνα Καινούργιου να προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα και να προχωρήσει στη ροή της εκπομπής.