Η Ιουλία, απογοητευμένη από τη συμπεριφορά του Γρηγόρη και μετά όσα έμαθε από τη μητέρα της για τον παλιό έρωτά της με τον Στράτο, αποφασίζει να χωρίσει τον Γρηγόρη.

Ο Στασινόπουλος εντείνει τις προσπάθειες να βρει αποδείξεις για την ενοχή του Στράτου, την ίδια στιγμή που η γυναίκα του κανονίζει οικογενειακό τραπέζι με τους Ραζίνηδες.

Το Προξενιό της Ιουλίας: Τι ανακαλύπτει η Αλεξάνδρα για τον Ατζαλίνα;

Μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις, η Ιουλία, πολύ πιεσμένη και σε απόγνωση, αναζητά διεξόδους διαφυγής, ενώ ο Γρηγόρης απ’ την πλευρά του, δεν αποδέχεται τον χωρισμό τους και αποφασισμένος να την κερδίσει, εντείνει τις προσπάθειές του με κάθε μέσο.

Η Κυριακούλα που υποπτεύεται πως κάτι τρέχει ανάμεσα στην Αλεξάνδρα και τον Ατζαλίνα, την σπρώχνει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα, κάτι που την οδηγεί σε αποκαλύψεις απέναντι στον νεαρό δικηγόρο.

Η Στεφανία, που επιμένει πως πρέπει να πουν στο Χρήστο κάποιες αλήθειες για το παρελθόν, έρχεται σε έντονη σύγκρουση με τη Χάδω και με το Γιωργίκη.

Κι ενώ ο Στασινόπουλος συνεχίζει τις έρευνες για να εντοπίσει τον Φώτη, μάρτυρα-κλειδί για τη δολοφονία Σκούταρη, η Κατερίνη και η Κυριακούλα κανονίζουν να κάνουν ένα τραπέζι στο σπίτι των Ραζίνηδων, για να μονοιάσουν ο Στράτος και ο Κωστής και για να προχωρήσει το προξενιό της Φιλιώς με τον Γρηγόρη.

Η Στάσα περιμένει πως μετά τις αποκαλύψεις, η Ιουλία θα καταδώσει τον Στράτο, όμως εκείνη βρίσκεται μπροστά σε ένα νέο δίλημμα.