Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνέντευξη της πρώην συζύγου του, Σίσσυ Χρηστίδου στο περιοδικό ΟΚ!. 

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Μαραντίνης, «σε τέτοιες δύσκολες μέρες και δύσκολους καιρούς, νομίζω ότι πρέπει να ασχοληθούμε με πολύ πιο ουσιαστικά θέματα. Καλό είναι να μην το συζητάμε, γιατί αν όντως δεν θέλουμε να πάρει έκταση δεν το συζητάμε» και συνέχισε:

«Σε τέτοιες δύσκολες μέρες και δύσκολους καιρούς, νομίζω. Σε κανέναν δεν είναι ευχάριστο αυτό. Δεν χρειάζεται να το πάμε παραπέρα, γιατί αν χρειαστεί θα γίνει όπως έγινε. Νομίζω πως οτιδήποτε παραπάνω είναι περιττό. Νομίζω ότι είναι πολύ λογικό ότι νιώθει ο καθένας και μέχρι εδώ».

Οι δηλώσεις της Χρηστίδου για το διαζύγιο

Η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε για το διαζύγιο αλλά και τη δικαστική περιπέτεια με τον Μαραντίνη και το κατά πόσο θα σταματήσει σύντομα πως «δεν φαίνεται κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή, αλλά το ελπίζω. Εννοώ ότι από τη δική μου πλευρά αυτή είναι πάντα η πρόθεση, δεν είναι άλλωστε κάτι που ξεκίνησα εγώ. Αλλά όπως καταλαβαίνεις χρειάζονται δύο».

Και συνέχισε: «Κατά τα άλλα, προσωπικά, αυτό που με πείραξε περισσότερο ήταν τα ψέματα που ειπώθηκαν. Για να υπερασπιστώ τη δημόσια εικόνα μου θα έπρεπε να βγω να πω την αλήθεια

Επέλεξα να μην το κάνω, γιατί τα παιδιά μου είναι πάνω από τη δημόσια εικόνα μου. Και δεν είμαι πρόθυμη να δημοσιοποιήσω αλήθειες που δεν είναι έτοιμοι να ακούσουν. Παρ’ όλα αυτά, πιστεύω πως η αλήθεια πάντα βρίσκει το δρόμο για την επιφάνεια. Στο τέλος και πάντα, η αλήθεια είναι μία».

*Φωτογραφία: Instagram / ThodorisMarantinis