Τι έχουμε να σου πούμε ενώ η Πρωτοχρονιά έρχεται όλο και πιο κοντά; Ένα και μόνο πράγμα: Κάνε ό,τι πρέπει ώστε να είναι ξεχωριστή! «Πάρταρε» όπως αρμόζει στην περίσταση, με οδηγό την καλή διάθεση. Όλοι χρειαζόμαστε ένα «ξέσκασμα» και η αφορμή είναι ιδανική.

Ψάξαμε και βρήκαμε για σένα μερικά από τα πιο ωραίο πάρτι που παίζουν στην Αθήνα για να κάνεις σέντρα στο 2024 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Τα καλύτερα πάρτι στην Αθήνα για την Πρωτοχρονιά του 2024

The Clumsies

Το κορυφαίο ελληνικό μπαρ, με ντοκουμέντα. Διεθνή βραβεία, υψηλή παρουσία σε σημαντικές λίστες. Για τους θαμώνες βέβαια δεν είναι οι «κούπες» που κάνουν τη δουλειά. Είναι η ατμόσφαιρα, το περιβάλλον, τα ποτά, η μουσική, όλα τα «όπως πρέπει δηλαδή».

“There is no elevator to success. You have to take the stairs” το μότο του The Clumsies και είναι μία πολύ ατάκα ως πηγή έμπνευσης για το 2024. Το δημοφιλές μαγαζί μας προσκαλεί να γιορτάσουμε μαζί την Πρωτοχρονιά. Οι πόρτες ανοίγουν στις 00:30.

Πραξιτέλους 30, Αθήνα

Baba au Rum

Ακόμα ένα πολυβραβευμένο μπαρ, ακόμα ένα σημείο αναφοράς στη νυχτερινή Αθήνα. Η Πρωτοχρονιά είναι ιδανική αφορμή για να χαθούμε σε έναν κόσμο που το κοκτέιλ είναι επιστήμη και η καλή διάθεση γεννάται με το που πατάς το πόδι σου μέσα.

Τα πάρτι άλλωστε πριν από κάθε νέο έτος έχουν γίνει παράδοση στο θρυλικό πλέον Baba au Rum. Ανυπομονούμε και φέτος…

Κλειτίου 6, Αθήνα

Bartesera

To Bartesera κάνει τη διαφορά και μας περιμένει με ένα πάρτι …προθέρμανση από τις 14:00 έως τις 21:00 την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Στα ντεκς από νωρίς ο Dj ATAG θα ζεστάνει την ατμόσφαιρα με τα εξωτικά του vibes δίνοντας στον PLAY MO την σκυτάλη για να γκρουβάρει το πιο ταιριαστό closure της χρονιάς.

Κολοκοτρώνη 25, Αθήνα

Gazarte

Από τις 00:30 και μετά, οι πόρτες του Gazarte ανοίγουν για ένα ξέφρενο πρωτοχρονιάτικο live που το ακολουθεί ένα DJ set μέχρι το ξημέρωμα.

Να πούμε πως με την αγορά του εισιτήριου, έχει απεριόριστη κατανάλωση ποτού στο bar του Ground Stage – ω ρε γλέντια αυτήν την Πρωτοχρονιά!

Βουτάδων 32-34, Γκάζι

Penarrubia

Δίπλα στη θάλασσα του Αλίμου, ένα πάρτι για την Πρωτοχρονιά με άρωμα… καλοκαιριού. Δεν θα κάνει κρύο άλλωστε.

Τα πάρτι του Penarrubia πριν από την έλευση ενός νέου έτους έχουν γίνει θεσμός και σειρά έχει το 2024. Με πολλή μουσική και χαρούμενη διάθεση. Στα decks θα είναι ο Muneylxrd Wesley και Johnny Mo.

Λεωφόρος Ποσειδώνος 20, Άλιμος

Envy Club

Το Envy Club Athens μας προσέχει και έχει κάνει την απαραίτητη προετοιμασία ώστε η Πρωτοχρονιά του 2024 να είναι ξεχωριστή, με ένα πάρτι που έχει όλα τα φόντα να αφήσει εποχή.

Αν πας εκεί, το ξέρεις καλά, θα σε βρει το ξημέρωμα και εσύ ακόμα θα χορεύεις. Σε ένα ξέφρενο event, όπως δηλαδή επιβάλλει η περίσταση.

Ακόμα μια ιδανική επιλογή για τις γιορτινές αυτές μέρες και το ρεβεγιόν που έχει ετοιμαστεί για αυτήν την Πρωτοχρονιά είναι από τα απόλυτα must.

Τριπτολέμου 33, Γκάζι

Oddity Athens

Anfisa Letyago στα decks και ένα πάρτι όπως πρέπει να είναι! Διάσημη για τον απαράμιλλο αντίκτυπό της στην παγκόσμια ηλεκτρονική σκηνή, η Anfisa έρχεται για να βάλει φωτιά στο dancefloor.

Μπορείς να προμηθευτείς το εισιτήριο σου πατώντας ΕΔΩ. Για μια Πρωτοχρονιά που θα διηγείσαι για καιρό…

Ηρακλειδών 61, Αθήνα

Ακόμα μια ιδανική επιλογή για τις γιορτινές αυτές μέρες και το ρεβεγιόν που έχει ετοιμαστεί για αυτήν την Πρωτοχρονιά είναι από τα απόλυτα must.

Ta party και τα events του Mind the Gap Summer φημίζονται για την καλώς εννοούμενη τρέλα τους και περιμένουμε μία από τα ίδια και για την ανατολή του 2024 – εκεί θα μας βρει!