Συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε στις Αρχές ο ιδιοκτήτης του άτυχου Όλιβερ, του άτυχου χάσκι που βρέθηκε κακοκοποιημένο στην Αράχωβα και τελικώς κατέληξε. Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών, καθώς κλιμάκιο έχει φθάσει στην περιοχή για να εντοπίσει τον δράστη.

Ο Μιχάλης, ιδιοκτήτης του άτυχου Όλιβερ μίλησε στην τηλεόραση του Alpha και τόνισε: «Θέλω Δικαιοσύνη, να μάθω ποιος είναι. Να πιάσουμε αυτό το κτήνος».  Υπογραμμίζει, πάντως, ότι δεν θα τον εκπλήξει τίποτα, ούτε αν αποδειχθεί ότι ο δράστης είναι κάποιο συγγενικό του πρόσωπο.

«Βγήκα να τον ψάξω με το αυτοκίνητο και ακόμα κι όταν κοιμήθηκα ξυπνούσα να δω αν γύρισε. Το πρωί όταν έφυγα για δουλειά είδα κάποια αίματα στην πόρτα μου, εκεί ανησύχησα πολύ»  σημειώνει  περιγράφοντας το  χρονικό της τραγωδίας.

«Γύρισα στο σπίτι κι είδα ένα σκυλί σε σοκαριστική κατάσταση» τονίζει και λέει ο ιδιοκτήτης του άτυχου ζώου για τις έρευνες: «Χαίρομαι που ήρθε το Ανθρωποκτονιών».

«Μετά τη νεκροτομή, οι κτηνίατροι μου είπαν να πάρω τον σκύλο και να τον κάνω ό,τι θέλω. Παρέλαβα τον Όλιβερ σε τρεις μαύρες σακούλες παρουσία αστυνομικών. Είπα ότι δεν θέλω να παραλάβω το ζώο μου σε αυτήν την κατάσταση γιατί δεν ήξερα τι διαδικασία γίνεται. Είπα από την πρώτη στιγμή ότι δεν ήθελα να τον παραλάβω σε τρεις μαύρες σακούλες κομματιασμένο» είπε ο ιδιοκτήτης του χάσκι.

Ο Μιχάλης υπογράμμισε ότι στις σακούλες που είχαν βάλει τον Όλιβερ, βρέθηκαν και τα απορρίμματα της νεκροτομής. «Μετά από αυτό που έχω βιώσει για 2 ημέρες, που τον άλλαξα τρία αυτοκίνητα να τον πηγαίνω δεξιά και αριστερά, που τον κουβάλαγα στα χέρια, μου τον έδωσαν με τις πάνες και τα γάντια τεμαχισμένο… cut… Δεν ένιωθα ότι στις σακούλες ήταν τα απομεινάρια του σκύλου μου», πρόσθεσε.