Μαρτυρία για το σημείο στο οποίο συνέβη η κακοποίηση του Όλιβερ στην Αράχωβα κατατέθηκε σύμφωνα με τη δικηγόρο των Φιλοζωικών Οργανώσεων.

Η Ανθούλα Ανάσογλου τονίζει πως βάσει αυτής, η κακοποίηση έγινε σε απόσταση 100 μέτρων από το σπίτι του κηδεμόνα του οκτάχρονου χάσκι καθώς ήταν τόσο τραυματισμένο που δεν θα μπορούσε να διανύσει μεγαλύτερη απόσταση.

Υπάρχουν περισσότερα στοιχεία, τα οποία δημοσιοποιούνται σταδιακά, ενώ όπως η ίδια τόνισε οι Αρχές οφείλουν να ανακοινώσουν το όνομα του ανθρώπου που κακοποίησε το οκτάχρονο χάσκι.

Από τη μεριά της η Μάρθα Πουλτίδου, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων, ανέφερε πως ό,τι πληροφορίες υπάρχουν προσκομίζονται στην Δικαιοσύνη.

Την ίδια ώρα διαμάχη έχει ξεσπάσει με τον νέο δικηγόρο του κηδεμόνα του οκτάχρονου χάσκι και τη δικηγόρο των Φιλοζωικών Οργανώσεων. Ο δικηγόρος Αντώνης Ζαμπάντης, υποστήριξε ότι τόσο η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων όσο και η δικηγόρος των Φιλοζωικών Οργανώσεων, πρέπει να μην ασχολούνται με την υπόθεση.