Μεγαλώνει το πρωταγωνιστικό cast της live-action ταινίας «Barbie» που θα κάνει την πρεμιέρα της τον Ιούλιο του 2023. Μετά την ανακοίνωση του Ryan Gosling ως Ken δίπλα στην Barbie της Margot Robbie (η οποία εκτελεί και χρέη εκτελεστικού παραγωγού) και την Emma McKey σε αδιευκρίνιστο ρόλο, έρχονται να προστεθούν και οι Saoirse Ronan και Dua Lipa σε ρόλους-έκπληξη.

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Kyle Buchanan, ρεπόρτερ του New York Times ο οποίος έχει γίνει γνωστός για τις αποκλειστικές πληροφορίες τις οποίες δημοσιεύει. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι άκουσε να συζητιέται έντονα στις Κάννες ότι η Ronan και η Lipa θα συμμετάσχουν στην ταινία, μεταξύ άλλων.

Barbie

Η πρώτη εικόνα της Margot Robbie ως Barbie, όπως δημοσιεύτηκε από την εταιρία παραγωγής της LuckyChap Entertainment.

Συγκεκριμένα, έμαθε ότι η ταινία θα έχει και εκείνη κάποιο concept που θα θυμίζει το …«Multiverse» του Dr. Strange της Marvel, καθώς δεν θα υπάρχουν μόνο μία Barbie ή ένας Ken αλλά πολλές εκδοχές τους.

Ο Kyle συνέχισε σε μία σειρά από tweets να αποκαλύπτει πληροφορίες για την ταινία, αναφέροντας ότι άλλες εκδοχές της Barbie θα παίξουν η Issa Rae και η Hari Nef. Ταυτόχρονα, όπως ο ίδιος αναφέρει, δεν θα υπάρχει μόνο ένας Ken στην ταινία, αυτός του Ryan Gosling. Ο Simu Liu και ο Ncuti Gatwa θα παίξουν επίσης τον χαρακτήρα στην ταινία.

Την σκηνοθεσία αναλαμβάνει η Greta Gerwig (Little Women) ενώ ο Noah Baumbach (Marriage Story) υπογράφει το σενάριο. Η ταινία είναι «παιδί» της εταιρίας παραγωγής LuckyChap Entertainment που έχει ιδρύσει η ίδια η Robbie και επικεντρώνεται σε ταινίες με αφηγήσεις γύρω από γυναίκες πρωταγωνίστριες, όπως το Promising Young Women (2020).

Πηγή φωτογραφιών: Shutterstock.com

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Barbie: Κυκλοφόρησε η πρώτη εικόνα της Margot Robbie ως η θρυλική κούκλα