Το επόμενό της επαγγελματικό βήμα κάνει η Hunter Schafer, το trans μοντέλο που έκανε το ειρηνευτικό της ντεμπούτο ως Jules Vaughn στο Euphoria.

H 23χρονη ηθοποιός αποτέλεσε «αποκάλυψη» στην σειρά, με αποτέλεσμα να μην αποτελεί για κανέναν έκπληξη ότι σύντομα θα έκλεινε τον επόμενο μεγάλο της ρόλο. Έτσι, θα πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία του Hunger Games, με τίτλο «The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes».

H Schafer θα βρεθεί στο πλάι των Tom Blyth και Rachel Zegler στην προσπάθεια της Lionsgate να επαναφέρει το franchise που έκανε «χαμό» στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας. Ο ρόλος που θα αναλάβει η Hunter θα είναι εκείνος της Tigris Snow, ξαδέρφης και έμπιστης του Coriolanus Snow, τον οποίον θα παίξει ο Blyth. Οι σκληροπυρηνικοί fans των βιβλίων του Hunger Games θα ξέρουν τους δύο χαρακτήρες, ειδικά τον Coriolanus ο οποίος είναι προορισμένος να γίνει ο ηγέτης του δυστοπικού κόσμου.

Το «The Ballad of Songbirds and Snakes» θα κάνει την πρεμιέρα του στις αίθουσες του σινεμά στις 17 Νοεμβρίου του 2023. Δεν θα έχει άμεση σχέση με τα γεγονότα των πρώτων ταινιών αλλά θα ακολουθεί τις περιπέτειες της οικογένειας Snow μετά τα γεγονότα του πολέμου στο Capitol.

Η ταινία θα αποτελεί prequel στις original. Τα σκηνοθετικά ηνία θα αναλάβει και πάλι η Francis Lawrence, η οποία σκηνοθέτησε και τα «Catching Fire», «Mockingjay Part One» και «Mockingjay Part Two».

Η Hunter Schafer εκτός από τις δεκάδες πασαρέλες τις οποίες έχει περπατήσει, τα εξώφυλλα που έχει κοσμήσει αλλά και την συμμετοχή της ως ηθοποιός στο Euphoria, έχει γράψει το σενάριο ενός εκ των επεισοδίων.

Η επόμενη φορά που θα την ξανά δούμε θα είναι στην ταινία «Cuckoo».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr: 

Γιατί το Lightyear απέτυχε εκεί όπου 4 ταινίες Toy Story έγραψαν ιστορία

Chris Evans: «Πιο εύκολα θα γύρναγα ως Human Torch στην Marvel, παρά ως Captain America»

Disney+: 7 ταινιάρες εκτός Marvel και Star Wars που τις ζηλεύει μέχρι και το Netflix