Ήταν το 2019 όταν η Disney ανακοίνωσε πως οι Πειρατές της Καραϊβικής θα επέστρεφαν ξανά. Τότε, ήταν άγνωστο το μέλλον του Jack Sparrow και εν συνεχεία του Johnny Depp, που τον υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Οι εξελίξεις που ακολούθησαν αργότερα βέβαια, η δίκη, δηλαδή, το 2020, για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον της The Sun για άρθρο του 2018 που τον κατηγορούσε για ενδοοικογενειακή βία, καθώς και η πολύκροτη δική που έλαβε χώρα προ ολίγων ημερών στη Βιρτζίνια με την Amber Heard, δεν άφηναν και πολλά περιθώρια επιστροφής.

Ωστόσο, σαν ομίχλη που την φυσάς και φεύγει, έτσι ξεχάστηκαν όλα αυτά, αφού το ενδεχόμενο να γυρίσει στην ταινία ο Johnny Depp, είναι πολύ πλέον πιθανό, μετά τη νική του και τον χαμό που έγινε από τους υποστηρικτές. Αυτή τη στιγμή, τα ονόματα των δύο ηθοποιών που για έξι εβδομάδες πρόσφεραν θέαμα στον κόσμο, τρεντάρουν απίστευτα.

Όλοι θα ήθελαν να κλείσουν μια δουλειά μαζί τους, ακόμα και με την Amber, μιας και ξέρουν ότι θα πουλήσουν. Εξού και ο διάλογος για την επιστροφή του Depp στους Πειρατές, έχει αρχίσει ξανά.

Την ώρα λοιπόν που η δικαστική διαμάχη ήταν σε εξέλιξη, ο παραγωγός Jerry Bruckheimer δήλωσε στους Times, πως η Disney δεν είχε σχέδια να επαναφέρει τον Depp, προσθέτοντας όμως τίποτα δεν έχει αποφασιστεί σίγουρα. Αντίστοιχα, στέλεχος της Disney, η Tina Newman δήλωσε δικαστήριο στις 19 Μαΐου ότι «δεν ήξερε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο» αν ο Depp εξακολουθούσε να εξετάζεται για έναν ρόλο στο Pirates 6.

Ωστόσο, το 2021, εμφανίστηκαν αναφορές ότι η Disney είχε ήδη σταματήσει την προγραμματισμένη εμφάνιση του ηθοποιού στο επόμενο επεισόδιο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Bruckheimer σχεδίαζε να φέρει τον Jack Sparrow πίσω με κάποια ιδιότητα, αλλά η Disney δεν ενστερνίστηκε την ιδέα.

Τι θα γίνει με τον ρόλο της Margot Robbie, σε περίπτωση που ο Johnny Depp επιστρέψει; Αυτό είναι ένα ερώτημα που έχει γεννηθεί εξίσου και σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν πρόκειται να επηρεαστεί.

Από την άλλη, ο Johnny Depp είχε δηλώσει ενώπιον του δικαστηρίου πως όσα λεφτά και να του έδιναν δεν θα επέστρεφε. Ωστόσο, ο ίδιος είχε μοιραστεί το ότι θα ήθελε να είχε αποχαιρετήσει τον χαρακτήρα του διαφορετικά, πριν η εταιρεία τον απέλυε. “Ο Captain Jack Sparrow ήταν ένας χαρακτήρας που έχτισα από το μηδέν και ήταν κάτι που έβαλα πολύ από τον εαυτό μου”, είχε πει χαρακτηριστικά.

Με πληροφορίες από Independent 

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Aquaman 2: Οι θαυμαστές της ταινίας θέλουν την Blake Lively στη θέση της Amber Heard

Θερινά σινεμά: Οι most-awaited ταινίες που θα παρακολουθήσουμε το καλοκαίρι

Disney+: Φτάνει επιτέλους η ώρα που θα κάνει ντεμπούτο στην Ελλάδα – Όσα πρέπει να ξέρεις