Ο παραγωγός των ταινιών «Οι Πειρατές της Καραϊβικής» μίλησε για το μέλλον του ρόλου του Johnny Depp, εν μέσω της συνεχιζόμενης δίκης του ηθοποιού για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της Amber Heard. Ο Depp υποδύθηκε τον Captain Jack Sparrow στο Curse of the Black Pearl του 2003. Η επιτυχία της ταινίας έφερε άλλα 4 sequels, τα Dead Man’s Chest, At World’s End, On Stranger Tides και Dead Men Tell No Tales.

Ωστόσο, φαίνεται ότι μπορεί να μην εμφανιστεί ξανά στα sequels που βρίσκονται στα σκαριά, σύμφωνα με τον Jerry Bruckheimer, παραγωγό των Πειρατών της Καραϊβικής, και αμέτρητων άλλων ταινιών μεγάλου προϋπολογισμού όπως το Top Gun. Ο Depp, άλλωστε, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι δεν θα επέστρεφε σε καμία ταινία του franchise.

Έτσι, σε μια συνέντευξη στους Times, ο Bruckheimer επιβεβαίωσε υπάρχουν δύο σενάρια που βρίσκονται ακόμη στα σκαριά. Όταν ρωτήθηκε για το ένα ο ηθοποιός θα επέστρεφε στον ρόλο του Jack Sparrow εκείνος απάντησε: «Όχι, σε αυτή την φάση. Το μέλλον δεν έχει αποφασιστεί ακόμη».

Ωστόσο, ο παραγωγός αποκάλυψε ότι ένα άλλο όνομα μπορεί να εμφανιστεί σε ένα από τα sequel. Μιλώντας για την προοπτική ενός sequel με πρωταγωνίστρια γυναίκα, αποκάλυψε ότι γίνονται συζητήσεις με τη Margot Robbie. «Δουλεύουμε πάνω σε ένα προσχέδιο αυτή τη στιγμή και ελπίζουμε ότι θα το λάβουμε σύντομα και θα το δώσουμε στη Disney. Ελπίζουμε ότι θα τους αρέσει» είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμα, παραμένει στον «αέρα» η συμμετοχή του Depp στην ταινία. Δεν είναι απίθανο να δούμε την Margot σαν μια νέα πειρατίνα, που θα τον αντικαταστήσει και θα τον αφήσει εκτός.

Ο Johnny Depp δήλωσε επίσης κατά τη διάρκεια του δικαστηρίου πώς η Disney συνεχίζει να πουλάει εμπορεύματα με τον χαρακτήρα του Jack Sparrow, ενώ γυρίζει την πλάτη στον ηθοποιό:

«Δεν αφαίρεσαν τον χαρακτήρα μου. Δεν σταμάτησαν να πουλάνε κούκλες του Captain Jack Sparrow. Δεν σταμάτησαν να πουλάνε τίποτα. Απλώς δεν ήθελαν να υπάρχει κάτι που θα ανακάλυπταν».

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Oussekine: Η δολοφονία από δύο αστυνομικούς που συγκλόνισε την Γαλλία

Elizabeth Olsen: Πως ο ρόλος της Scarlet Witch της κόστισε την συμμετοχή της στον «Αστακό» του Λάνθιμου

Netflix: «Αν δεν σας αρέσει το περιεχόμενο, μπορείτε να αποχωρήσετε»