Κατά τη διάρκεια της πιο πολυσυζητημένης δίκης για συκοφαντική δυσφήμιση, στην οποία ο Johnny Depp δικαιώθηκε, η Amber Heard είχε να αντιμετωπίσει, εκτός από την ήττα και τον εξευτελισμό στα social media, και μια άλλη πιθανή τιμωρία. Μια τιμωρία που ξεκίνησε με κάποιες υπογραφές (πάνω από 4,3 εκατομμύρια) των θαυμαστών και πλέον έχει φτάσει σε ένα σημείο που από ένα πιθανό σενάριο οδεύει προς την πραγματικότητα.

Ο λόγος για τον ρόλο της ως Mera στην ταινία Aquaman. Η Amber Heard μάλλον θα χάσει τη θέση αυτή, την οποία είχε πάρει πριν ξεκινήσει όλο αυτό το χάος με τη δίκη. Μάλιστα, η Warner Bros ήθελε να κόψει τελείως τον ρόλο, ωστόσο κατέληξε τελικά στο να συνεχιστεί αλλά με λιγότερο χρόνο στην οθόνη. Κι αυτό γιατί υπήρχε κακή χημεία με τον Jason Momoa.

Με γνώμονα ότι η εταιρεία παραγωγής ήθελε έτσι κι αλλιώς να τη «σουτάρει», καθώς και ότι ο κόσμος δεν την θέλει καθόλου, είναι πολλές οι πιθανότητες στο να αντικατασταθεί. Από την άλλη, οι θαυμαστές έχουν ήδη προτείνει και την ηθοποιό που θα ήθελαν να δουν στη θέση της Amber.

Η Blake Lively στο Aquaman 2;

Ειδικότερα, η Blake Lively είναι εκείνη που ζητάνε, η οποία αν το καλοσκεφτεί κανείς, ταιριάζει στο DCU. Έχει τις προδιαγραφές για να γίνει η επόμενη Mera. Βέβαια, η ηθοποιός είναι απασχολημένη αυτό το διάστημα, καθώς σκηνοθετή την ταινία Second. Μπορεί να μην έχει χρόνο να μπει σε ένα νέο franchise, αλλά η Blake Lively στο Aquaman θα μπορούσε θεωρητικά να σώσει την ταινία από την καταστροφή.

Τώρα που ο James Wan είναι ένας χασομέρης σκηνοθέτης, το επίκεντρο της ταινίας περιστρέφεται γύρω από την Amber Heard και τη συνεχιζόμενη δικαστική της μάχη με τον πρώην σύζυγό της. Το δράμα ήταν τόσο έντονο που η Wan και η Warner Bros έχουν και οι δύο κάνει unfollow της Heard στις σελίδες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτή η αποστασιοποίηση θα μπορούσε να σχετίζεται με την απομάκρυνση της Heard από την ταινία ή προληπτική απομάκρυνσή της από τις μελλοντικές επαναλήψεις του Aquaman.

Η προσθήκη της Blake Lively θα είχε πολύ ενδιαφέρον, αλλά αυτό είναι σχεδόν απίθανο να συμβεί. Θα μπορούσε να αντικαταστήσει την Amber Heard στο Aquaman 3, αλλά θα χρειαστεί χρόνος για να φτάσει η ταινία εκεί. Το Aquaman 2 έχει ημερομηνία κυκλοφορίας το 2023. Εάν η ιστορία του Aquaman συνεχιστεί εντός της DC, πιθανότατα δεν θα δούμε άλλη ταινία Aquaman μέχρι το 2025. Η αίτηση για να εμφανιστεί η Lively έχει μόλις 3.600 υπογραφές, οπότε οι θαυμαστές καλύτερα να δουλέψουν σκληρά αν θέλουν να κάνουν τόσο θόρυβο.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Ταινίες Εβδομάδας 2/6 – 8/6: 6 νέες ταινίες και ένα φιλμ του Milos Forman από το 1965 κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες

Bradley Cooper: Εντυπωσιακά αγνώριστος ως Leonard Bernstein στη νέα ταινία Maestro

The Conjuring: Για $1.5 εκατ. πωλήθηκε το «στοιχειωμένο» σπίτι που ενέπνευσε το ανατριχιαστικό θρίλερ