Όλοι μας γνωρίζουμε λίγο πολύ την ιστορία των Vikings, των θρυλικών Σκανδιναβών πολεμιστών που προκαλούσαν τον τρόμο, σε όποια ακτή έδεναν τα πλοία τους. Ειδικά τα τελευταία χρόνια μπήκαν για τα καλά στη ζωή μας και στην ποπ κουλτούρα, χάρη στην εξαιρετική σειρά του History Channel με πρωταγωνιστές τον Τράβις Φίμελ στο ρόλο του βασιλιά Ράγκναρ και της Κάθριν Γουίνικ σε αυτόν της Λάγκερθα.

Την ιστορία των Vikings, εξιστορούν όμως και μέσα από το επικό τους σόου οι Vikings of Valhalla, το γκρουπ που έχει ενθουσιάσει μέχρι στιγμής το κοινό σε όλα τα ερωτικά φεστιβάλ της Ευρώπης. Με αφορμή, λοιπόν, το EROTICArt Festival 2023 που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 ως τις 12 Ιουνίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ. στο Γκάζι θα έχουμε την ευκαιρία να τους δούμε για πρώτη φορά και στην Ελλάδα.

Λίγο πριν ανέβουν στην σκηνή, η Brittany Bardot, η Alexis Crystal, η Tabitha Poison, η Barbara Bieber, η Tanya Virago, ο Aaron Rock και ο Charlie Dean μάς μίλησαν για τους Vikings of Valhalla και το φαντασμαγορικό σόου που ετοιμάζουν για το αθηναϊκό κοινό.

EROTICArt Festival 2023

Θα θέλατε να μας πείτε τι ακριβώς περιλαμβάνει η παράσταση “Vikings of Valhalla”;

Η παράστασή μας “Vikings of Valhalla” είναι μια εναλλακτική εκδοχή του κλασικού σκανδιναβικού μύθου της Βαλχάλα. Κάτω από τη μητριαρχία μιας άγριας βασίλισσας πολεμίστριας (Brittany Bardot), μια ομάδα πρόσφατα σκοτωμένων Βίκινγκς καλωσορίζεται στην αίθουσα του παλατιού του θεού Όντιν. Φρέσκοι από τη μάχη, οι αιματοβαμμένοι πολεμιστές αρχίζουν να κάνουν πρόποση και να γιορτάζουν.

Με την αδρεναλίνη τους στα ύψη, το γλέντι σύντομα γίνεται ατίθασο, και οι δύο άντρες επηρεασμένοι από το ποτό, παλεύουν για την προσοχή μιας πανέμορφης πολεμίστριας. Ακολουθεί χάος και ο ένας άνδρας πολεμιστής σκοτώνεται. Εν μέρει για τη δική της σεξουαλική ικανοποίηση, μια πονηρή Βαλκυρία (μια από τις υπηρέτριες του Όντιν) εμφανίζεται για να αναστήσει τον νεκρό πολεμιστή προσφέροντας του το κορμί της. Εκεί ακολουθεί μια ερωτική σκηνή. Έχοντας ανταγωνισμό για τους άνδρες, η βασίλισσα και οι πολεμίστριες σύντομα ανταλλάσσουν χτυπήματα μεταξύ τους. Τελικά, πεθαίνουν όλες και η Βαλκυρία μάς επανεμφανίζεται για να οδηγήσει τις ψυχές όλων των πολεμιστών στη μετά θάνατον ζωή – έναν τόπο τιμής, δόξας και ευτυχίας. Στην παράσταση γιορτάζουμε, πολεμάμε, χτυπιόμαστε και τελικά αναγεννιόμαστε.

Πώς δημιουργήσατε αυτή την ομάδα;

Η ομάδα γεννήθηκε από την επιθυμία μας να προχωρήσουμε πέρα από την οθόνη και στη ζωντανή παράσταση των Vikings. Συγκροτήθηκε αρχικά για την πρώτη μας παράσταση στο Erotic Days στη Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας τον Νοέμβριο του 2022. Στη συνέχεια, το καστ άλλαξε λίγο για τη 2η παράστασή μας στο Erofest της Πράγα στην Τσεχία τον Απρίλιο και τώρα για το EROTICArt Festival στην Αθήνα έχουμε ένα νέο καστ.

Πόσα άτομα είστε και από ποιες εθνικότητες;

Όπως ανέφερα και παραπάνω, το καστ αλλάζει. Για αυτή την παράσταση είμαστε 7 άτομα. Οι Brittany Bardot, Alexis Crystal, Tabitha Poison, Barbara Bieber, Tanya Virago, Aaron Rock & Charlie Dean. Είμαστε από την Τσεχία, την Ολλανδία και την Ουκρανία.

Πώς εμπνευστήκατε αυτή την ιδέα;

Λατρεύουμε τα πάντα σχετικά με τους Βίκινγκς. Νομίζω ότι έχουμε αίμα Βίκινγκ.

Από πού αντλείτε τις πληροφορίες σας σχετικά με τη σεξουαλική δραστηριότητα των Βίκινγκς;

Διαβάζουμε βιβλία και βλέπουμε πολλές ταινίες και ντοκιμαντέρ.

Βρίσκετε κάτι που οι αρχαίοι Έλληνες έκαναν καλύτερα από ότι Βίκινγκς όσον αφορά τη σεξουαλική τους ζωή;

Πιστεύω ότι οι Αρχαίοι Έλληνες ήταν πολύ ρομαντικοί και λάτρευαν τα μπάνια. Φυσικά είχαν τον ήλιο και αυτό έκανε τους ανθρώπους να φορούν πολύ ελαφριά και λιγότερα ρούχα. Αυτό σημαίνει ότι η σεξουαλική επιθυμία ήταν πολύ μεγαλύτερη από την εποχή των Βίκινγκς. Αυτή είναι η γνώμη μου.

Τι να περιμένει ο κόσμος που θα έρθει να σας δει στο EROTICArt Festival;

Εκπληκτικές χορογραφίες με μίξη σκανδιναβικής μουσικής από τους Βίκινγκς και όλα αυτά μαζί με σούπερ σέξι πολεμιστές που θα σας εντυπωσιάσουν!

INFO: 9-12 Ιουνίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Γκάζι

Προπώληση εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/happenings/eroticart-2023/