Ένα σοκαριστικό έγκλημα με θύμα έναν 32χρονο ακτιβιστή και ποιητή που χωρίς να κάνει το παραμικρό, δέχθηκε άγρια επίθεση από άγνωστο σε αυτόν άτομο, σημειώθηκε στη Νέα Υόρκη.

Η εν ψυχρώ δολοφονία του Ράιαν Κάρσον έγινε την περασμένη Δευτέρα και οι αρχές αναζητούν τον άνδρα που του αφαίρεσε τη ζωή για το τίποτα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κάρσον και η σύντροφός του κατέβηκαν από το μετρό στο κέντρο της πόλης, επιστρέφοντας από έναν γάμο. Κάθισαν σε ένα παγκάκι και συζητούσαν όταν από μπροστά τους πέρασε ένας άγνωστος άνδρας, ο οποίος άρχισε να κλοτσά πατίνια που βρίσκονταν στη μέση του πεζοδρομίου.

Οταν ο Κάρσον και η κοπέλα σηκώθηκαν να φύγουν, ο δράστης γύρισε προς το μέρος του 32χρονου και με απειλητικό ύφος του είπε «τι κοιτάς;».

Από εκείνο το σημείο κι έπειτα και παρότι το θύμα απάντησε «τίποτα» και του ζήτησε πολλές φορές να ηρεμήσει, ο άγνωστος άνδρας έγινε έξω φρενών. Επιτέθηκε στον Κάρσον με μαχαίρι, τον μαχαίρωσε πολλές φορές στο στήθος με μανία, έφτυσε την κοπέλα κι έφυγε αφήνοντας το θύμα του να ξεψυχήσει στο πεζοδρόμιο.