Στην προσπάθεια όλων των παρευρισκομένων να ξεφύγουν όταν αντιλήφθηκαν την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ από την οποία σκοτώθηκαν 260 άνθρωποι στον συγκεκριμένο χώρο, δημιουργήθηκε πρόβλημα στην κυκλοφορία.

Ένα αγροτικό όχημα με δεκάδες ανθρώπους έτρεχε στα χωράφια για να απομακρυνθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται. Στο δρόμο παραλίγο να τρακάρουν από έναν οδηγό που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα κάθετα στην ουρά που είχαν σχηματίσει τα αυτοκίνητα. Τελικά κατάφεραν να φτάσουν δρόμο του κεντρικού δικτύου για να διαπιστώσουν ότι εκεί είναι ακόμα πιο επικίνδυνα.

Μέσα σε αυτοκίνητο αντίκρισαν έναν νεκρό άνδρα από πυροβολισμό. Ο άνδρας στο τιμόνι με απόλυτη ψυχραιμία συνέχισε να οδηγεί δίνοντας οδηγίες στους επιβάτες. Όμως, βρέθηκαν μπροστά σε ένα φρικιαστικό θέαμα.

Αυτοκίνητα σταματημένα στην άκρη του δρόμου και μπροστά και πίσω από αυτά σοροί ανθρώπων. Οι άνδρες της Χαμάς σκότωναν όποιον έβρισκαν μπροστά τους.

Λίγο αργότερα έφτασαν σε ένα μπλόκο, που ευτυχώς ήταν των Ισραηλινών αρχών, ενώ οι ρουκέτες συνεχίζουν να «σκίζουν» τον ουρανό.

Συνέχισαν τον δρόμο τους επί ώρες μέχρι να καταφέρουν να φτάσουν σε ένα ασφαλές σημείο