Ο Τομ Κρουζ ενεπλάκη σε ζήτημα που αφορούσε τον πόλεμο στο Ισραήλ όταν υπερασπίστηκε την ατζέντισσά του, Μάχα Νταχίλ. Η τελευταία είναι ηγετική μορφή στο δημοφιλές πρακτορείο ταλέντων CAA, θέση που της ζητήθηκε να αφήσει, μετά τις αναρτήσεις υπέρ της Παλαιστίνης στο Instagram.

Ενώ η Νταχίλ απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά της από ως συν-επικεφαλής του τμήματος κινηματογραφικών ταινιών, παρόλα αυτά της επιτράπηκε να παραμείνει ατζέντης αφού ο πελάτης της Τομ Κρουζ έσπευσε να κάνει σαφές στο CAA, ότι την υποστηρίζει.

Δείτε την ανάρτηση σχετικά για την υποστήριξη του Τομ Κρουζ στην Νταχίλ

Η Νταχίλ , μία από τις κορυφαίες ατζέντισσες του πρακτορείου ταλέντων CAA, αναδημοσίευσε μερικές αναρτήσεις υπέρ της Παλαιστίνης στα stories του Instagram. Μια απ’ αυτές ανέφερε: «Τι είναι πιο σπαρακτικό από το να γίνεσαι μάρτυρας μιας γενοκτονίας; Το να γίνεις μάρτυρας της άρνησης ότι η γενοκτονία συμβαίνει».

Η ίδια αλλά και το πρακτορείο της μετά από αυτή την ανάρτηση άρχισαν να στοχοποιούνται. Τελικά, η Νταχίλ παραιτήθηκε από το διοικητικό συμβούλιο του πρακτορείου, αφού αναδημοσίευσε στο Instagram μια εικόνα που έγραφε εν μέρει: «Αυτή τη στιγμή μαθαίνετε ποιος υποστηρίζει τη γενοκτονία». Ο Τομ Κρουζ λέγεται, σύμφωνα με πηγές, ότι συναντήθηκε από κοντά με τη Μάχα Νταχίλ στο γραφείο της CAA, στις 15 Νοεμβρίου αντί να στείλει μία απλή επιστολή για να υπερασπιστεί την ατζέντισσά του.

Πηγές αναφέρουν ότι , ο Τομ Κρουζ «έκανε το σπάνιο βήμα να πάει αυτοπροσώπως για να δείξει την υποστήριξή του στην μαχόμενη ατζέντισσά του».