Σύμφωνα με πληροφορίες στον τεχνολογικό κόσμο η Meta σχεδιάζει μια εφαρμογή που θα μοιάζει στη λειτουργία της με το Twitter.

Όπως αναφέρει το Reuters, το νέο app της Meta θα βασίζεται σε γενικές γραμμές, στα πρότυπα του Mastodon, μια υπηρεσία που μοιάζει με το Twitter και βγήκε στην αγορά το 2016, έχοντας περίπου 2 εκατ. ενεργούς χρήστες μηνιαίως.

«Θεωρούμε ότι υπάρχει η ευκαιρία για έναν ξεχωριστό χώρο, όπου οι χρήστες θα μπορούν να μοιράζονται έγκαιρη ενημέρωση σχετικά με τα ενδιαφέροντά τους» αναφέρει εκπρόσωπος του Meta, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει σαφές πότε θα λανσάρουν το νέο app.

Σημειώνεται ότι οι ενεργοί χρήστες της Meta σε μηνιαία βάση, σε ό,τι αφορά τα apps της, αυξήθηκαν κατά 4,2% στο δ’ τρίμηνο του 2022, σε σχέση με την αύξηση 8,8% που γνώρισε έναν χρόνο νωρίτερα.

«Είναι μια στρατηγική το να κυριαρχείς σε όλους τους χώρους κάτω από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να έχεις προσφορές που καλύπτουν όλες τις περιπτώσεις χρήσης και όλα τα δημογραφικά στοιχεία» σημείωσε ο Jehil Thakkar, Partner στην Deloitte India.