Δεν έχουν περάσει παρά δύο 24ωρα από την παρουσία της στο Φεστιβάλ Βενετίας με τον Ben Affleck και η Jennifer Lopez έκανε και τα MTV Awards αυτό που ξέρει πολύ καλά να κάνει. Έγινε αντικείμενο συζήτησης, αντικείμενο αποθεωτικών σχολίων για τη στυλιστική της επιλογή η οποία επέτρεπε σε όλα τα δυνατά σημεία του κορμιού της να φανούν και να αναδειχθούν.

Επιλέγοντας ένα lace-up crop top και μια cutout φούστα και ήταν σίγουρα μέσα στις πιο καλοντυμένες, οπότε λογικά καταχειροκροτήθηκε όταν ανέβηκε στη σκηνή του Barclays Center για να παρουσιάσει το βραβείο για το τραγούδι της χρονιάς που πήγε στην Olivia Rodrigo.

«Χαρούμενα 40α γενέθλια MTV. Σήμερα είναι το δικό σου πάρτι και πρέπει να ομολογήσω, είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ, στην πόλη που γεννήθηκα, για τα VMAs» είπε η Lopez κατά την παρουσία της σκηνή.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by lovingjlo? (@jlointheblock)

Η Jennifer Lopez έχει μεγάλο παρελθόν τόσο στα MTV VMA όσο και στις σέξι εμφανίσεις σε κόκκινο χαλί. Ως προς τα MTV, από το 1998 που πρωτοεμφανίστηκε, έχει 4 κατακτήσεις βραβείων, ενώ ως προς τις εμφανίσεις της, μας είχε συνηθίσει να τα δίνει όλα σε απονομές όπως τα Όσκαρ ή οι Χρυσές Σφαίρες. Σίγουρα σε μουσικά βραβεία, είναι από τις top-3 παρουσίες της σε επίπεδο sexyness.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by jlo❤ (@jlothelove)

Η JLo μας έχει συνηθίσει να εκπέμπει τρομερή λάμψη, η οποία μεγεθύνεται όταν είναι καλά και στην προσωπική της ζωή. Άλλωστε, το ομολόγησε και η ίδια σε μια συνέντευξη στο Apple Music 1 και την εκπομπή του Zane Lowe, σύμφωνα με το Elle.

«Είμαι πολύ χαρούμενη, ξέρω ότι ο κόσμος πάντοτε αναρωτιέται. Πώς είσαι; Τι συμβαίνει; Είσαι καλά; Αυτό είναι. Δεν έχω υπάρξει καλύτερα. Και θέλω οι άνθρωποι που νοιάζονται για μένα πολύ, επειδή νοιάζομαι κι εγώ γι΄αυτούς, να ξέρουν πως είμαι σε μια φάση στη ζωή μου που μπορώ να είμαι καλά και μόνη μου.

Και νομίζω πως αν φτάσεις σε αυτό το σημείο, μετά τα όμορφα πράγματα θα έρθουν από μόνα τους, που δε φανταζόσουν ότι μπορούν να συμβούν ξανά στη ζωή σου. Οπότε σε αυτό το σημείο βρίσκομαι. Αγαπώ όση αγάπη μου στέλνει ο κόσμος και όλες τις όμορφες ευχές. Θέλω όλοι να ξέρουν πως είναι η ωραιότερη περίοδος της ζωής μου».