Από το Euphoria στο White Lotus κι από κει…στην αθανασία. Η Σίντνεϊ Σουίνι έγινε μέσα σε 2 χρόνια από συμπληρωματική, A-Lister και μαζί με την υποκριτική της ανέλιξη, γινόμαστε όλοι μάρτυρες της ενθρόνισης της ως το μεγαλύτερο sex symbol που έχει βγάλει το Χόλιγουντ από την εποχή της Μέριλιν Μονρόε!

Μπορεί να ακούγεται υπερβολή, αλλά δεν μας έρχεται στο μυαλό καμία που να μπορεί να αντιπαρέλθει στο τσουνάμι της Σίντνεϊ Σουίνι. Η Μάργκοτ Ρόμπι είχε ένα αντίστοιχο ξεκίνημα, αλλά δεν έφτασε τελικά ποτέ στα επίπεδα παροξυσμού που προκαλεί η νεαρά Σουίνι, όχι μόνο στον ανδρικό πληθυσμό, αλλά και σε οποιονδήποτε έχει την τύχη να τη θαυμάσει από κοντά. Κάτι πολύ κοντινό που μας έρχεται, είναι μόνο η Σκάρλετ Γιοχάνσον όταν πρωτοξεπετάχτηκε πριν από 20 χρόνια.

Η εμφάνισή της Σίντνεϊ Σουίνι στα People’s Choice Awards το βράδυ της Κυριακής στη Σάντα Μόνικα, ήταν τέτοια που έμοιαζε με την τελική σφραγίδα στον τίτλο που της δίνουμε. Σαν να ήθελε να πει «τώρα είναι η ώρα να το τελειώσουμε μια και καλή». Δεν χρειάστηκε να κάνει κάτι εξεζητημένο. Έβαλε ένα κόκκινο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ, κατέθεσε ό,τι διαθέτει στο οπλοστάσιο της σε εκφράσεις και πόζες και that’s all folks που λένε και τα Looney Tunes.

Η Σίντνεϊ Σουίνι έγινε υπέρτατη

Κι η παραπάνω εμφάνιση ήρθε ως συνέχεια της εμφάνισης της στην πρεμιέρα του Madame Web, της ταινίας όπου συμπρωταγωνιστεί, λίγες ημέρες πριν τα PCA, στο Λος Άντζελες αυτή τη φορά. Εκεί, έκανε το κάτι παραπάνω με το φόρεμά της και πήρε ακόμα πιο ναζιάρικες πόζες.

Αυτό το βιολί έχει πια πάνω από έναν χρόνο που γίνεται, δηλαδή η Σίντνεϊ Σουίνι να εμφανίζεται κάπου και να συζητούν μετά όλοι γι’ αυτήν. Θυμηθείτε εδώ και το Met Gala 2023.

Το έξτρα εδώ είναι πως η Σουίνι το ψάχνει αρκετά υποκριτικά και για το τόσο νεαρό της ηλικίας της την έχουμε δει σε αρκετά διαφορετικά πράγματα. Εκ διαμέτρου αντίθετες είναι οι ταινίες της Reality και Anyone But You που κυκλοφόρησαν το 2023, για παράδειγμα.

Στα 26 της, η Σίντνεϊ Σουίνι έχει κερδίσει με την απαράμιλλη εξωτερική της εμφάνιση τα βλέμματα του Χόλιγουντ και των εκτός Χόλιγουντ και μέχρι στιγμής επιβεβαιώνει και με την επαγγελματική της διαδρομή ότι δικαίως τα τράβηξε.

Αν μπορούσαμε να κάνουμε μια ακριβή περιγραφή για τη Σίντνεϊ Σουίνι, θα λέγαμε ότι είναι σαν κάποιος να έβαλε σε ένα μπλέντερ το χυμώδες κορμί της Σκάρλετ Γιοχάνσον και το σέξι βλέμμα της μαζί με την τρέλα που διακρίνει τη Τζένιφερ Λόρενς.

Και ο θεός έπλασε τη Σίντνεϊ Σουίνι! (Σου θυμίζουμε και το εκτενέστερο αφιέρωμα που της είχαμε κάνει πριν από περίπου ένα χρόνο εδώ)