Μπορεί σαν James Bond να προτιμάει απολαμβάνει ένα ήσυχο μαρτίνι σε ένα πολυσύχναστο μπαρ γεμάτο με γυναίκες, ωστόσο ο Daniel Craig δεν είναι ο αυτός ο τύπος, που λανθασμένα πιστεύαμε οι περισσότεροι.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι προτιμάει να πηγαίνει σε gay clubs, παρά σε μαγαζιά γεμάτο από straight κόσμο, όπου άνδρες επιδεικνύουν τα skills τους.

Ο πρωταγωνιστής του No Time To Die αποκάλυψε αυτήν την επιλογή του, κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο podcast The Lunch with Bruce στο SiriusXM. Ο λόγος που το κάνει είναι επειδή προτιμά τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά τους, ενώ τόνισε ότι πηγαίνει σε gay bars από όταν θυμάται τον εαυτό του.

Ο Craig πρόσθεσε ότι παλιότερα μπορεί να βρισκόταν μπροστά σε καβγάδες σε μπαρ με άλλους άνδρες, κάτι που δεν ήθελε πια. «Όλοι ήταν ψύχραιμοι στο gay bar, όλοι. Δεν χρειάζεται πραγματικά να δηλώσετε τη σεξουαλικότητά σας. Και ήταν ένα πολύ ασφαλές μέρος».

Ξεκίνησε να το κάνει από όταν ήταν πολύ νεότερος και είπε ότι υπάρχει επίσης ένα πλεονέκτημα στο να πηγαίνει σε μέρη της LGBT κοινότητας. «Θα μπορούσα να συναντήσω κορίτσια εκεί, γιατί υπάρχουν πολλές κοπέλες εκεί για τον ίδιο ακριβώς λόγο που ήμουν και εγώ εκεί…είναι ύποπτο κίνητρο» συνέχισε ο Craig.

Ο Craig σε gay bar με τον Bozzi

Ο Craig τότε θυμήθηκε τον παρουσιαστή του podcast Bruce Bozzi, με τον οποίο ήταν φίλος εδώ και χρόνια, την εποχή που κατέληξαν σε ένα gay μπαρ στην Καλιφόρνια το 2000.

Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να αγριέψουν όλοι με τον Craig που βρισκόταν σε ένα τέτοιο χώρο και τις πρώτες φήμες να ξεσπάσουν. «Για μένα, ήταν μια από αυτές τις καταστάσεις και η ειρωνεία ότι ήταν κάπως περίεργο γιατί δεν κάναμε τίποτα λάθος». είπε ο Craig.

«Αυτό που συνέβη είναι ότι περνούσαμε μια ωραία νύχτα και μιλούσα για τη ζωή μου όταν άλλαζε η ζωή μου, μεθούσαμε και απλά βγήκαμε σε ένα bar. Ήμασταν στην Βενετία και δεν με ένοιαζε καθόλου τι θα ακουστεί».