Η τεράστια επιτυχία του «James Bond: No time to Die» έκανε τον ηθοποιό, Daniel Craig, την 2.704η διασημότητα που τιμήθηκε με ένα αστέρι στο Hollywood Walk of Fame στην Καλιφόρνια.

Το ροζ αστέρι τοποθετήθηκε στον κατάλληλο αριθμό, στο 7007 Hollywood Boulevard, προς τιμήν του κωδικού αριθμού 007 του κατάσκοπου James Bond, ενώ μόλις λίγα μέτρα μακριά είναι το αστέρι του προκατόχου του ως Bond, Sir Roger Moore.

Ο Craig, που ενσαρκώνει τον κατάσκοπό από το 2006, δήλωσε ότι είναι τεράστια τιμή. «Το να βρίσκομαι σε αυτό το σημείο περιτριγυρισμένος από όλους αυτούς τους θρύλους με κάνει πάρα πολύ χαρούμενο».

Οι παραγωγοί του Bond, Barbara Broccoli και Michael G. Wilson, μαζί με τον Rami Malek, που έπαιζε τον κακό στο «No Time to Die» παραβρέθηκαν στην τελετή.

Πριν αποκαλυφθεί το αστέρι του, ο Craig ευχαρίστησε του παραγωγούς από τα βάθη της καρδιάς μου, λέγοντας ότι δεν θα βρισκόταν εκεί χωρίς αυτούς, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στον βραβευμένο με Όσκαρ, Rami Malek, μετά από τα όμορφα λόγια που είπε για εκείνον.

Ο Craig βλέπει την καριέρα του να απογειώνεται, ενώ πρόκειται να παίξει τον Μάκβεθ του Σαίξπηρ στο Μπρόντγουεϊ τον ερχόμενο Μάρτιο.

O Craig και το No time to Die «σπάνε τα ταμεία»

Η ταινία, μετά από τρεις καθυστερήσεις λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, έσπασε τα ταμεία, καταγράφοντας 121 εκατομμύρια δολάρια στο box office ήδη από το πρώτο Σαββατοκύριακο στη Βρετανία και στους διεθνείς κινηματογράφους.

Όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία μέχρι στιγμής, η ταινία έχει ήδη λάβει τον τίτλο της πιο εμπορικής σε έσοδα για το 2021 ενώ έχει σημειώσει την ίδια επιτυχία σε 54 ακόμη χώρες.

Σύμφωνα με τα στατιστικά, η ταινία προβλήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο σε 772 διαφορετικούς κινηματογράφους, φτάνοντας μέχρι και τις 9000 προβολές την ημέρα.

Ειδικότερα, η νέα ταινία του James Bond κατάφερε να συγκεντρώσει από τις πρώτες ημέρες 119 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, όπου πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα – ένα νέο ρεκόρ από την αρχή της πανδημίας- πράγμα που σημαίνει πως το “No Time to Die” αποτελεί τη μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία, ξεπερνώντας το Skyfall και το Spectre.

Τα έσοδα όπως φαίνεται θα αυξηθούν ακόμα περισσότερο, δεδομένου ότι η πρεμιέρα δεν έχει ακόμα πραγματοποιηθεί στις μεγαλύτερες αγορές όπως στις ΗΠΑ, που αναμένεται μέσα στην εβδομάδα, και στην Κίνα που θα γίνει στις 28 Οκτωβρίου.