Ο σκηνοθέτης της νέα ταινίας James Bond, «No time to Die», Cary Joji Fukunaga, έκανε γνωστό ότι έχουν ήδη ξεκινήσει οι συζητήσεις για το ποιος θα είναι ο επόμενος πράκτορας 007, με πολλά ονόματα να έχουν πέσει στο τραπέζι. Άλλωστε, ο Daniel Craig, έχει δηλώσει πως θέλει να αποχωρήσει από τον ρόλο του Bond, εδώ και πολύ καιρό. Το No Time To Die, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα είναι η τελευταία ταινία του Craig ως Bond, και η πέμπτη του μέσα σε 15 χρόνια, ενώ θα έρθει να συμπληρώσει κάποια κενά που άφησαν οι προηγούμενες ταινίες.

Ο Fukunaga που από μικρός ονειρευόταν τον ρόλο του James Bond, τον οποίο και θαύμαζε, τελικά η μοίρα τον έφερε στην θέση του σκηνοθέτη της ταινίας, αντικαθιστώντας τον Danny Boyle. Από την άλλη, ο Craig υπέστη τραυματισμό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Specter, σχίζοντας τον μηνίσκο του. «Σκέφτηκα ότι πιθανώς δεν ήμουν ικανός να συνεχίσω, είναι ξεκάθαρο από πλευράς μου», είπε ο Craig στην Total Film. Τελικά, συμφώνησε σε μια τελική ταινία, παραγωγής των Broccoli και Michael Wilson, που υπογράφουν τις ταινίες Bond από το 1995.

Στα ονόματα που ακούγονται περιλαμβάνονται ο Regé-Jean Page του Bridgerton, ο οποίος έχει διαψεύσει δημοσίως τις φήμες, λέγοντας ότι δεν υπήρχε καμία αλήθεια σε αυτούς και ο Idris Elba, ο οποίος στο παρελθόν είπε ότι δεν ήθελε να είναι ο πρώτος «Μαύρος James Bond».

Ένα άλλο όνομα που παίζει είναι ο Σκωτσέζος σταρ του Outlander, Sam Heughan. Ο ίδιος έχει δηλώσει φαν του James Bond, ενώ έχει περάσει και από casting για τον ρόλο. Ο ρόλος προφανώς πήγε στον Craig, αλλά ο Heughan παραδέχτηκε στο podcast Just The Facts τον Ιούνιο: «Νομίζω ότι τώρα είμαι στη σωστή ηλικία για αυτό, νιώθω αρκετά ικανός να το κάνω, θα ήθελα πολύ την ευκαιρία να δοκιμαστώ.»