Μέσα σε κλίμα συγκίνησης αποχαιρέτησε ο Daniel Craig τον James Bond, καθώς εμφανίστηκε δακρυσμένος σε βίντεο από το πλατό της ταινίας «No Time to Die».

Σε ένα απόσπασμα από το «Being James Bond» της Apple TV, ο ηθοποιός, ο οποίος παίζει τον εμβληματικό κατάσκοπο 007 από το 2006, δίνει μια φορτισμένη συναισθηματικά ομιλία σχετικά με την τελευταία ημέρα των γυρισμάτων No Time To Die το 2019.

Στο βίντεο ο 53χρονος ευχαριστεί την ομάδα για τη δουλειά της και είπε ότι «αγαπούσε το κάθε δευτερόλεπτο» που ήταν ο Bond. Συγκεκριμένα ο Craig είπε: «Πολλοί άνθρωποι δούλεψαν μαζί μου πέντε στις ταινίες και ξέρω ότι λέγονται πολλά πράγματα για το τι σκέφτομαι για αυτές τις ταινίες ή για εκείνους.

Αλλά μου άρεσε κάθε δευτερόλεπτο από αυτές τις ταινίες, και ειδικά αυτηνής, γιατί ξυπνούσα κάθε πρωί και είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί σας παιδιά και αυτή ήταν μια από τις μεγαλύτερες διακρίσεις της ζωής μου».

Το συναίσθημα του Craig είναι γλυκόπικρο. Από την μια αισθάνεται πολύ στεναχωρημένος για την αποχώρηση από τον ρόλο, αλλά πρόσφατα αναφέρθηκε ότι ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός του Χόλιγουντ αφού υπέγραψε συμφωνία 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Daniel Craig στο Netflix

Ακόμα υπέγραψε με το Netflix για τις επερχόμενες σεζόν της σειράς Knives Out.Έχει αναφερθεί ότι ο Craig θα λάβει σχεδόν 100 εκατομμύρια δολάρια για τον ρόλο του ιδιότυπου ιδιωτικού ντετέκτιβ Μπενουά Μπλαν.

Σύμφωνα με το Variety, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το Netflix αποζημιώνει τους ηθοποιούς του για την «προβλεπόμενη συμμετοχή στο box office» που θα λάμβαναν εάν οι ταινίες τους κυκλοφορούσαν αποκλειστικά στους κινηματογράφους.

Και με τον βάση τον μισθό που θα έπαιρνε ο Craig, για τη δεύτερη και τρίτη σεζόν της σειράς, θα πάρει ένα αδιανόητο ποσό. Παρά τα ανεξέλεγκτα ποσά που βγάζει, ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει προηγουμένως ότι δεν σχεδιάζει να αφήσει μεγάλα χρηματικά ποσά στις κόρες του, καθώς θα προτιμούσε να «χαρίσει» την περιουσία του πριν πεθάνει.