Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες που δείχνουν τον πρώην σύζυγο της Ζιζέλ, Τομ Μπρέιντι να παίρνει την Ιρίνα Σάικ κάτω από το ξενοδοχείο της, καθώς βρέθηκαν στο Μαϊάμι για την Art Basel, μια κερδοσκοπική, ιδιωτική και διαχειριζόμενη διεθνής έκθεση τέχνης που διοργανώνεται ετησίως.

Το ειδύλλιο της Ιρίνα Σάικ με τον Τομ Μπρέιντι

Το προηγούμενο βράδυ, ο Μπρέιντι και η Σάικ εθεάθησαν στο αποκλειστικό πάρτι του Λεονάρντο Ντι Κάπριο στην Art Basel. Ωστόσο, οι δυο τους κρατούσαν αποστάσεις και ήταν χαλαροί. Μια πηγή δήλωσε αποκλειστικά στο Page Six ότι ενώ οι δυο τους ήταν «παρόντες», δεν «πήγαν μαζί» στο πάρτι.

«Ο Μπρέιντι ήταν στο πάρτι για λίγο και της είπε ένα γεια, αλλά είπε επίσης γεια σε πολλούς άλλους ανθρώπους», ανέφερε η πηγή.

Επίσης, πρόσθεσε ότι ο 46χρονος Μπρέιντι «βγαίνει ραντεβού» και διατηρεί τις επιλογές του ανοιχτές μετά το διαζύγιό του από την Ζιζέλ Μπούντχεν τον Οκτώβριο του 2022.

Ο πρώην σταρ του NFL και το σούπερμοντελ από τη Ρωσία πυροδότησαν για πρώτη φορά φήμες ότι ήταν μαζί τον Μάιο. Εκείνη την περίοδο το ζευγάρι είχε εντοπιστεί μαζί σε διάφορες περιστάσεις αλλά αργότερα είχε διαρρεύσει ότι η σχέση τους είχε τελειώσει και το ενδιαφέρον μεταξύ τους είχε ξεθυμάνει.

*Photo Credits: Getty Images