Η Αγγελική Νικολούλη για 19 σεζόν βρίσκεται στην παρουσίαση της πιο αστυνομικής εκπομπής που έχει περάσει από την ελληνική τηλεόραση, το Φως στο Τούνελ. Καταλαβαίνετε πως το να εισχωρεί σε βαθιά λημέρια, είναι εξαιρετικά επικίνδυνο για τη ζωή της. Όπως αποκάλυψε και η ίδια στο περιοδικό YOU, έχει δεχθεί όντως απειλές και εκφοβισμό.

«Έχω δεχθεί απειλές για τη ζωή μου, αλλά και ακραία περιστατικά εκφοβισμού. Έχω δει όπλο να με σημαδεύει, ενώ κρατούσα το μωρό μου αγκαλιά. Αν φοβόμουν θα είχα σταματήσει από καιρό, όμως συνεχίζω», είπε χαρακτηριστικά.

Η Αγγελική Νικολούλη τον τελευταίο καιρό ασχολείται με την υπόθεση της Πάτρας και τον θάνατο των τριών παιδιών, έχοντας δεχθεί ύβρεις και απειλές, όπως είδαμε στην τελευταία εκπομπή.

Θα έκανε άλλη εκπομπή;

Η παρουσιάστρια και αστυνομική δημοσιογράφος έχει δεχθεί προτάσεις και για άλλου είδους εκπομπές, ωστόσο στο μυαλό όλων μας είναι συνυφασμένη με το Φως στο Τούνελ. «Σαφέστατα και είχα προτάσεις για κάτι διαφορετικό όλα αυτά τα χρόνια, αλλά τις αρνήθηκα. Νιώθω ταγμένη στην έρευνα και στο να βοηθάω με όποιον τρόπο μπορώ την κοινωνία», απάντησε η Αγγελική Νικολούλη.

Όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης, όπου έπιασε και το 61%, και αν την επηρεάζουν, η Αγγελική Νικολούλη ξεκαθάρισε ότι «όταν έχεις να κάνεις με τις ψυχές των ανθρώπων τα νούμερα έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Παρόλα αυτά, φέτος σε μια ανταγωνιστική σεζόν το Τούνελ είναι πρώτο. Σίγουρα μια καλή τηλεθέαση φέρνει διαφήμιση και ενισχύει τη διάρκεια μιας εκπομπής».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Survivor: Η τόπλες ηλιοθεραπεία της Ναυσικάς και η συζήτηση που πυροδότησε

Nancy Crampton-Brophy: Η συγγραφέας του «Πώς να δολοφονήσετε τον άντρα σας» δικάζεται για τη δολοφονία του άντρα της