Οι χρήστες των social media είναι πεπεισμένοι ότι η Άννα Γουίντουρ άλλαξε θέση σκόπιμα στο σόου της Βικτόρια Μπέκαμ στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, για να αποφύγει την Κιμ Καρντάσιαν.

Παρά τις όποιες εικασίες ωστόσο, η «σιδηρά κυρία» της παγκόσμιας μόδας, η Άννα Γουίντουρ κάθισε δίπλα δίπλα με την Κιμ Καρντάσιαν. Αλλά μόνο στην αρχή.

Σε πλάνα από το event φαίνεται η Άννα Γουίντουρ να κάθεται ανάμεσα από την Κιμ Καρντάσιαν και τον Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Δίπλα σε αυτόν δε όλη η οικογένεια Μπέκαμ. Όσοι είδαν τα πλάνα επιμένουν ότι η Άννα Γουίντουρ αγνοούσε επιδεικτικά την Κιμ Καρντάσιαν.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τους fans, η Άννα Γουίντουρ σηκώθηκε και έφυγε από τη θέση της. Ως πειστήριο δε, παραθέτουν και σχετικό βίντεο με πλάνο της Καρντάσιαν, όπου όμως λείπει Άννα Γουίντουρ.

Άννα Γουίντουρ: Η αλήθεια όπως την «είδε» η κάμερα

Κατά την άφιξή της η Κιμ Καρντάσιαν σκύβει και φιλάει τον Μπέκαμ. Η Άννα Γουίντουρ αγέρωχη δίπλα του, με σταυρωμένα τα χέρια. Η Κιμ κάθεται δίπλα της. Αυτή γυρνάει πλάτη.

Το επόμενο πλάνο δείχνει την Κιμ Καρντάσιαν να κάθεται στη θέση της Γουίντουρ δίπλα στον Μπέκαμ, όπου φαίνεται να του λέει «Νιώθω τόσο άσχημα».

Λόγω αυτού ακριβώς του βίντεο, οι χρήστες άρχισαν να αφήνουν να αιωρείται η φήμη ότι η Γουίντουρ σνόμπαρε την Καρντάσιαν. Ένα χρήστης έγραψε στο X, «Ω, η Άννα ήταν εκνευρισμένη», ενώ ένας άλλος διερωτήθηκε «Άλλαξε θέση η Άννα;».

Άννα Γουίντουρ: Το γεγονός έγινε viral

Το Page Six, ωστόσο, επιβεβαίωσε ότι η Άννα Γουίντουρ καθόταν δίπλα στην Κιμ Καρντάσιαν σε όλη τη διάρκεια της επίδειξης και φωτογραφήθηκαν να συνομιλούν πριν αποχωρήσει η Άννα Γουίντουρ.

Γουίντουρ – Καρντάσιαν: Μια παλιά ιστορία

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι χρήστες στα social media εικάζουν ότι υπάρχει μία διάσταση μεταξύ των δύο.

Στην επίδειξη της Εβδομάδας Μόδας της Fendi στη Νέα Υόρκη το περασμένο φθινόπωρο, ένα βίντεο απαθανάτισε τη Γουίντουρ να πηγαίνει στη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η οποία καθόταν δίπλα στην Κιμ Καρντάσιαν, αλλά όταν εκείνη επιχείρησε να τη χαιρετήσει, η Γουίντουρ, σύμφωνα με τους χρήστες, τη σνόμπαρε.

Η ιστορία πάει ακόμα πιο πίσω. Το 2012 η Άννα Γουίντουρ είχε απαγορεύσει στην Κιμ Καρντάσιαν να παραβρεθεί στο Met Gala.

Κάποιος που γνώριζε τι είχε συμβεί, είχε ισχυριστεί τότε ότι «Η Άννα μισεί την Κιμ». Από τότε, η Κιμ Καρντάσιαν έχει γίνει βασικός πυλώνας του Met Gala, ωστόσο.

Μέχρι το 2019, ήταν σαφές ότι η Άννα Γουίντουρ είχε αλλάξει την θέση της απέναντι στην Κιμ Καρντάσιαν. Εξάλλου στο μεσοδιάστημα η τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας είχε κάνει εξώφυλλα στη Vogue.

«Προσωπικά θαυμάζω το ότι έχει γίνει λίγο πιο minimal στον τρόπο που ντύνεται και είναι λίγο πιο καλυμμένη» είπε η Γουίντουρ κάποια στιγμή.

«Πρέπει να θαυμάζει κάποιος το γεγονός πώς οι Καρντάσιαν έχουν δημιουργήσει μια αυτοκρατορία μέσω της προσωπικότητάς τους και της δημιουργικής ιδιοφυΐας της μητέρας τους», είχε πει κάποτε η Γουίντουρ.

Με πληροφoρίες του Independent