Έντονη κριτική δέχτηκε η Κιμ Καρντάσιαν για τις πρόσφατες φωτογραφίες που τράβηξε η κόρη της, Νορθ, δίπλα στη φίλη της και αδερφή της Σελένα Γκόμεζ, Γκρέισι Έλιοτ Τίφεϊ.

Η διάσημη τηλεπερσόνα της οικογένειας Καρντάσιαν μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες με τα δύο κορίτσια να ποζάρουν, κρατώντας στα χέρια τους δύο… σπαθιά σαμουράι.

Ντυμένες και οι δύο με φαρδιές μπλούζες, όμοιες με φορέματα και μπότες, κράτησαν στα χέρια τους τα σπαθιά, σχηματίζοντας με αυτά ένα Χ.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η Κιμ Καρντάσιαν δημοσίευσε αυτά τα στιγμιότυπα για να τα μοιραστεί με το κοινό της, περήφανη για τη φιλία των δύο κοριτσιών, οι θαυμαστές της δεν αντέδρασαν θετικά.

Πολλοί ήταν εκείνοι που άφησαν σχόλια κάτω από την ανάρτησή της, αναφέροντας πως δεν είναι ασφαλές να αφήνει κανείς δύο μικρά κορίτσια να κρατούν στα χέρια τους σπαθιά.

«Τα κορίτσια φαίνονται χαριτωμένα, αλλά αυτά τα σπαθιά μου προκαλούν άγχος, γιατί κρατούν επικίνδυνα όπλα σαν να είναι παιχνίδια», της έγραψε κάποιος, με έναν άλλο να προσθέτει: «Τι σκέφτεται η Κιμ κι αφήνει τα παιδιά να παίζουν με σπαθιά σαμουράι για μια φωτογραφία;».

«Καταλαβαίνω ότι απλώς διασκεδάζουν, αλλά κανένα παιδί δεν πρέπει να παίζει με σπαθιά για να πάρει likes στη φωτογραφία στο Instagram. Είναι πολύ επικίνδυνο και με κάνει να νιώθω άβολα όταν το βλέπω», σημείωσε ένας άλλος follower.