Την selfie του πιο αναπάντεχου διδύμου είδαμε σήμερα σκρολάρωντας στο Instagram: της απόλυτης Ελληνοκύπριας σταρ, Άννας Βίσση, με τον Αμερικανό James Franco.

Ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός βρέθηκε στο Θέατρο Άλσος όπου και αποθέωσε την 64χρονη τραγουδίστρια, ενώ στο τέλος έβγαλαν και μία selfie όπου διαφαίνεται ξεκάθαρα ο ενθουσιασμός και των δύο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Vissi (@annavissiofficial)

Στο κατάμεστο Άλσος, η πασίγνωστη τραγουδίστρια υποδέχτηκε και πολλούς επώνυμους που έσπευσαν να την απολαύσουν σε αυτό το δροσερό βράδυ του Οκτώβρη.

Καλησπερίζοντας τον κόσμο, η Άννα χαιρέτησε τη Μαρίζα Ρίζου η οποία είχε και τα γενέθλιά της, την εγκυμονούσα Μαίρη Συνατσάκη, την οποία συνόδευε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Βάλια Χατζηθεοδώρου, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Fipster ενώ η έκπληξη ήταν η παρουσία του ηθοποιού James Franco στο κοινό.

Άννα Βίσση James Franco

Το insta-story της Βάλιας Χατζηθεοδώρου.

Η Βίσση φρόντισε να καλησπερίσει τον ηθοποιό και στα Αγγλικά, του εξήγησε σε διάφορα σημεία του show πως φλερτάρει μαζί του ενώ επική ήταν η στιγμή που η Απόλυτη ξεκίνησε να τραγουδά τα «Πράγματα» τονίζοντας στον Franco πως θα ερμηνεύσει ένα πολύ παλιό τραγούδι από τα 80s επισημαίνοντας πως έχει ξεχάσει και η ίδια την ηλικία της.