Ο Μπραντ Πιτ αποφάσισε να κάνει μία καθοριστική κίνηση πουλώντας ένα σημαντικό για εκείνον σπίτι, γεμάτο αναμνήσεις οικογενειακής θαλπωρής. Ο ηθοποιός του «Babylon» είχε το σπίτι για μόλις τρεις δεκαετίες και έζησε σε αυτό με και χωρίς την πρώην σύζυγο του Αντζελίνα Τζολί. Ο Μπραντ Πιτ είναι έτοιμος να φύγει από το αγαπημένο του σπίτι -ή μάλλον, κτήμα- που αποκαλεί σπίτι του εδώ και σχεδόν τριάντα χρόνια.

Ο δημοφιλής σταρ πούλησε την κατοικία του στο Los Feliz, στο Λος Άντζελες, για το ιλιγγιώδες ποσό των 39 εκατομμυρίων δολαρίων, που απέχει πολύ από το αρχικό ποσό των 1,7 εκατομμυρίων δολαρίων που πλήρωσε γι’ αυτήν το 1994. Λέγεται ότι τότε, αγόρασε το σπίτι από το είδωλο των ταινιών τρόμου Cassandra Peterson, η οποία είναι γνωστή για την ερμηνεία της ως Elvira στην ομώνυμη σειρά ταινιών.

Πιτ Τζολί

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός, αφήνει πίσω του το πολύβουο Λος Άντζελες για χάρη του πιο ήσυχου, αν και εξίσου πλούσιου, Carmel By the Sea, Carmel για συντομία, μια παραθαλάσσια πόλη στη Βόρεια Καλιφόρνια όχι μακριά από το Σαν Φρανσίσκο και περίπου πέντε ώρες με το αυτοκίνητο από το Λος Άντζελες.

Το εντυπωσιακό σπίτι, που μοιάζει περισσότερο με συγκρότημα, βρίσκεται σε μια περιφραγμένη κοινότητα και φέρεται να χτίστηκε από έναν βαρόνο του πετρελαίου το 1910. Το οίκημα διαθέτει όχι μόνο εκτεταμένες εκτάσεις γύρω από το κυρίως ακίνητο – ο ηθοποιός αγόρασε κάποια γειτονικά οικόπεδα για ακόμη περισσότερο χώρο – και ένα κεντρικό σπίτι 6.700 τετραγωνικών μέτρων με πέντε υπνοδωμάτια και πέντε μπάνια, αλλά και μια πλούσια ιστορία. Ο Μπραντ ήταν μόλις 31 ετών – και έδειχνε πολύ διαφορετικός – όταν αγόρασε το σπίτι.

Ο θρύλος της ροκ Jimmy Hendrix έγραψε το 1967 την επιτυχία του «May This Be Love» στο σπίτι αυτό, για να μην αναφέρουμε ότι ο Brad και η πρώην σύζυγός του Angelina Jolie έζησαν στην κατοικία αυτή μαζί με τα έξι παιδιά τους για ένα μέρος της σχέσης τους.