Η Ζαχάρα Τζολί, γνωστή στο ευρύ κοινό και ως ένα από τα έξι παιδιά που έχουν αποκτήσει μαζί η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ, έγινε μέλος της διάσημης και ιστορικής, μαύρης Αδελφότητας, Alpha Kappa Alpha, στο κολέγιο Spelman της Ατλάντα όπου φοιτά για δεύτερη χρονιά. Στην ανάρτηση που έκανε το περιοδικό Essence ,βλέπουμε τη Ζαχάρα στη τελετή μύησής της στην αδελφότητα να συστήνεται στον κόσμο, ξεκινώντας με το όνομά της.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την μύηση της κόρης της Αντζελίνα Τζολί

«Το όνομά μου είναι Ζαχάρα Μάρλεϊ Τζολί» ακούγεται να λέει η κόρη του πρώην διάσημου ζευγαριού, η οποία γεννήθηκε στην Αιθιοπία. «Έρχομαι από την Χρυσή Πολιτεία, από την πόλη που είναι γεμάτη αγγέλους, Λος ‘Αντζελες, Καλιφόρνια. Έχω το νούμερο επτά αυτής της σειράς των νέων μελών».

«Η πρώτη μαύρη αδελφότητα μόλις απέκτησε ένα πολύ γνωστό πρόσωπο ως μέλος» αναφέρεται στη λεζάντα της ανάρτησης του περιοδικού με τους χρήστες να συγχαίρουν τόσο τη Ζαχάρα όσους και τους διάσημους γονείς, οι οποίοι μεγαλώνουν τα παιδιά τους χωρίς να ξεχνούν τις πατρίδες, στις οποίες γεννήθηκαν.

Αξίζει φυσικά να σημειωθεί ότι ανάμεσα στα μέλη της ιστορικής αδελφότητας, που ιδρύθηκε το 1908, περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η ακτιβίστρια Ρόζα Παρκς, η Αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Κάμαλα Χάρις, η συγγραφέας Τόνι Μόρρισον, η δημοσιογράφος Ρόμπιν Ρόμπερτς και η ηθοποιός Τζάντα Πίνκετ Σμιθ.

*Photo Credits: Getty Images