Όμορφη, σέξι, ταλαντούχα και με χιούμορ. Η Blake Lively, που έγινε ευρέως γνωστή από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο Gossip Girl, είναι η γυναίκα που θα ήθελα να έχουν όλοι οι άνδρες δίπλα τους. Ο τυχερός όμως είναι ένας, ο Ryan Reynolds με τον οποίο έχουν αποκτήσει τρεις κόρες και σε λίγο θα καλώς ορίσουν το τέταρτο παιδί.

Ο ηθοποιός στην ομιλία του στα People’s Choice Awards, στα οποία τιμήθηκε με το Icon βραβείο, έκανε ξεχωριστή αναφορά στην σύζυγό του και τα παιδιά του λέγοντας: «Θα έρθει σύντομα και το τέταρτο παιδί. Εάν συμβεί σήμερα, ενώ βρίσκομαι εδώ, θα ψάχνω για ένα καναπέ να κοιμηθώ. Αλλά Blake και κορίτσια είστε κυριολεκτικά η καρδιά μου, η ελπίδα μου, η ευτυχία μου. Κάνω πλάκα ότι η οικογένειά μου με εξαντλεί, αλλά μου δίνετε περισσότερη δύναμη από ό,τι αξίζει ένας άντρας».

Το ζευγάρι είναι από τα πιο αγαπημένα του Hollywood. Ίσως αυτό που τους κάνουν ξεχωριστούς, είναι το τρολάρισμα που ρίχνει ο ένας στον άλλον στα social media. Χαίρεσαι να βλέπεις τις πλάκες τους.

Διαβάστε ακόμη: Meghan Markle: Οι γείτονες της πληρώθηκαν από paparazzi για να την παρακολουθούν

Από την άλλη, ποιος ξεχνάει την υπέροχη αντίδραση του Reynolds όταν η Lively εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των Met Gala; Ο ηθοποιός έμεινε με το στόμα ανοιχτό και χειροκροτούσε την γυναίκα του, που ήταν και η πιο καλοντυμένη της βραδιάς. Κι εδώ κολλάει μάλλον πως και οι γυναίκες θα ήθελαν έναν άνδρα σαν τον Ryan. Είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον, κι αυτό κρατάμε.