Την οικογένεια Σπανούλη μάλλον πάνε να αντιγράψουν οι Ryan Reynolds και Blake Lively, μιας και η ηθοποιός είναι ξανά έγκυος, στο τέταρτο παιδί. Η Lively έκανε δημόσια εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλιά, στην 10η Ετήσια Σύνοδο Κορυφής Power Women του Forbes, φορώντας ένα στενό, χρυσό φόρεμα, αναδεικνύοντας, με ένα πελώριο χαμόγελο, τη νέα προσθήκη στην οικογένεια.

Άτομα που βρέθηκαν στο σημείο ενημέρωσαν το TMZ πως ήταν μερικοί οι φωτογράφοι που είχαν τη δυνατότητα να φωτογραφήσουν την ηθοποιό. Μάλιστα, είχαν ενημερωθεί εκ των προτέρων πως πρόκειται για μία «ευαίσθητη φωτογράφιση», με τους διοργανωτές να τους λένε πως θα καταλάβουν τους λόγους όταν εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί.

Anna Wintour: Viral το βίντεο που τη δείχνει να σνομπάρει επιδεικτικά την Kim Kardashian

Η Lively και ο Reynolds έχουν αποκτήσει τρεις κόρες. Δεν έχει γίνει γνωστό πόσο μηνών έγκυος είναι η ηθοποιός, αλλά η χαρά της οικογένειας δεν κρύβεται, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες της από την εκδήλωση.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο 45χρονος Reynolds είχε μιλήσει για τη σημασία του να περνάει χρόνο με τα παιδιά του, σημειώνοντας ότι ήταν σημαντικός παράγοντας στην απόφασή του να κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική. Μιλώντας στον Senior Editor του LinkedIn News στο Large Jessi Hempel, ο Rayn Reynolds δήλωσε: «Το σημαντικότερο για μένα, και ξέρω ότι έχεις και εσύ παιδιά, είναι ότι δεν θέλω να χάσω αυτόν τον χρόνο με τα παιδιά μου».

Ο ίδιος πρόσθεσε μεταξύ άλλων ότι θέλει απλώς «να ζήσει μία ζωή σαν ένας κανονικός άνθρωπος», δηλώνοντας την επιθυμία του, τα παιδιά του «να έχουν ένα αρκετά φυσιολογικό πρόγραμμα» και συνέχισε λέγοντας: «Για πολλά χρόνια, όταν η γυναίκα μου, Blake Lively, γύριζε μια ταινία, δεν θα γύριζα εγώ ταινία και θα καθόμουν με τα παιδιά ή το αντίστροφο. Ποτέ δεν δουλέψαμε πραγματικά ταυτόχρονα ως γονείς».

Khaby Lame: Το τρελό ποσό που παίρνει για κάθε ανάρτησή του στο TikTok