Νεκρός στην τουαλέτα του σπιτιού ενός φίλου του στο Λος Άντζελες βρέθηκε ο ράπερ Coolio, ο οποίος σημείωσε τεράστια επιτυχία στα 90s με το τραγούδι «Gangsta’s Paradise». Ο μάνατζερ του ανέφερε πως ο Coolio πήγε στην τουαλέτα στο σπίτι του φίλου του, αλλά αργούσε να βγει με τον φίλο να ανησυχεί και τελικά να μπαίνει στην τουαλέτα και να βρίσκει τον τραγουδιστή ξαπλωμένο στο πάτωμα χωρίς τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με το TMZ, που μίλησε με τον μάνατζερ του ράπερ, τα μέλη του πληρώματος του ασθενοφόρου που έφτασαν στο σημείο εκτίμησαν πως ο Coolio υπέστη ανακοπή καρδιάς, ωστόσο ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ή αιτία θανάτου του.

Coolio: Είχε έντονη φιλανθρωπική δράση

Γεννημένος στην Καλιφόρνια στις αρχές της δεκαετίας του ’60 (1963) άφησε τις σπουδές του για τη μουσική και το 1994 κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο «It Takes a Thief». Το 1995 έμελλε όμως να είναι η χρονιά του. Τότε ήταν που κυκλοφόρησε το Gangsta’s Paradise.

Το τραγούδι έλαβε διθυραμβικές κριτικές από κριτικούς μουσικής, έφτασε στο #1 και έμεινε εκεί για 3 εβδομάδες. Κέρδισε επίσης βραβείο Grammy, ενώ έχει λάβει άλλες 6 υποψηφιότητες.

Ο Coolio έχει επίσης ασχοληθεί με την φιλανθρωπία και τον κοινωνικό ακτιβισμό. Ο ίδιος επιλέχθηκε από την «Environmental Justice and Climate Change» ως επίτιμο μέλος της και γύρισε την Αμερική για να επισκεφτεί κολέγια και πανεπιστήμια για Αφροαμερικανούς, όπου έδωσε ομιλίες για την προστασία του περιβάλλοντος.

Διαβάστε ακόμη: Megan Fox: Το 00s δερμάτινο παντελόνι-καμπάνα που φόρεσε αφήνει λίγα στην φαντασία