Μία εμφάνιση που θα συζητηθεί έκανε για άλλη μία φορά η Megan Fox, η οποία φωτογραφήθηκε ενώ συνοδεύει τον Machine Gun Kelly στην τελευταία του περιοδεία. Η 36χρονη ηθοποιός φόρεσε ένα παντελόνι καμπάνα από κροκό δέρμα που δένει χιαστί από τον αστράγαλο μέχρι την μέση, αφήνοντας μεγάλο σημείο του σώματός της εκτεθειμένο.

Η καλλίγραμμη ηθοποιός το συνδύασε με ένα απλό top και boyfriend καρό πουκάμισο, με ένα γούνινο καπέλο και μυτερά λαχανί stilettos.

Megan Fox

«Είναι πολύ δύσκολο να σε προσέχουν μόνο για το πόσο έξυπνη είσαι» γράφει περιπαικτικά η Megan Fox στην λεζάντα της συγκεκριμένης φωτογραφίας στο Instagram.

Το τολμηρό αυτό παντελόνι θυμίζει έντονα τις τάσεις που κυριάρχησαν στις αρχές του 2000. Παρόμοια με αυτό προτιμούσαν performers όπως η Britney Spears, η Christina Aguilera, η Janet Jackson και άλλες.

Άλλο ένα στοιχείο για το συγκεκριμένο παντελόνι που σοκάρει είναι η τιμή του, καθώς ανήκει στο brand Kim Shui και κοστίζει $395. Ωστόσο, το ποσό αυτό για την Megan θεωρείται ίσως ευκαταφρόνητο.